sorangan

0
1168

ngajakan nu

Lamun impian tina asal anjeun sorangan, tapi ayeuna ulah acan gaduh finances nu diperlukeun, teras salah sahiji pikeun anjeun sorangan jadi istiméwa.

Prinsip nu ngajakan sahiji sipat anu

Dina variasi ieu pembiayaan kontrak ditandatanganan anu ngamungkinkeun anu harta pas ngaliwatan waktu jadi milik tenant nu. Jual beuli ahir harta anu geus diatur dina kacindekan tina ngajakan teh.
ogé ieu lapak tiasa kalawan kirang equity sumping di imah nu dipikahoyong. Aya jenis 2 tina ngajakan, versi klasik sarta beuli pilihan.

The ngajakan Palasik

variasi kieu tina pembiayaan real estate geus ngariung di duanana pihak sarta wajib meuli apartemen atawa imah. Dina kontrak saluyu ditangtukeun sateuacanna persis ku tuan tanah jeung tenant, dina naon istilah harta kahiji hayu pas kana kapamilikan lessee kana. geus umum 20 persen tina jual beuli kudu dilarapkeun dina nyewa beuli tradisional sateuacanna. deposit pakait jeung ibukota sabenerna nu kudu dilarapkeun lamun meuli sipat sarta disababkeun saméméh kreasi tina akta notarial.
Jual beuli jeung kapentingan ditanggung geus nunggak di ngajakan, jadi bakal dibales periode mayar tetep. hutang na dibayar ku tenant dina wangun nyewa bulanan. Gumantung kana perjangjian jeung jumlah nyewa jadi biaya total bisa dibayar boh nyalira dina nyewa bulanan atawa dibayar ku pangmayaran tambahan. Hutang sésana bisa, contona, dilarapkeun ku injeuman. Dina kasus pembayaran pinuh dina nyewa bulanan, istilah tina ngajakan-beuli nyokot deui, tapi bisa diperkirakeun aya kawajiban mayar tambahan sarta mimitina aral dina tungtungna.

Pilihan pameseran

varian ieu nu meuli pilihan anu mindeng ditawarkeun ku koperasi sarta hibah dina kacindekan tina ngajakan hijina pilihan mésér harta. ngajakan nu teu otomatis mésér susun atawa imah nu manehna hirup merlukeun leaseholder nu. Tapi manéhna meunang hak panolakan mimiti on imahna. Periode waktos ku ngabogaan mutuskeun mésér, nyaeta sebaran normal dina ngeunaan 25 taun. Sanggeus deadline di, harta kudu lajeng dibeuli di harga, nu ieu ditangtukeun dina kacindekan tina ngajakan teh. Dina mangsa nu bakal datang, nilai rising atawa nyirorot sipat kituna kedah moal dianggap.

Kaunggulan jeung kalemahan tina ngajakan nu

Kawas sagalana dina kahirupan ogé geus ngajakan kaunggulan tangtu jeung kalemahan nu kudu taliti dianggap saméméh parantosan jeung ditimbang ngalawan unggal lianna.
mangrupakeun kaunggulan jelas yén akusisi ti imah bisa dilakonan ku cara maké nyewa beuli ku saeutik atawa euweuh equity. eta kudu dibawa euweuh kiridit. A hutang teu bisa datangna ngeunaan éta. Mayar rental bulanan ngalir jeung repayment of ngajakan dina bagian. Jual beuli téh tetep sahingga mangrupakeun sakabeh istilah leuwih ti ketang. The lila ngajalankeun ogé ngamungkinkeun perbankan tina baki, supaya euweuh injeuman tambahan kudu dirékam.
Salah sahiji kalemahan serius yén jual beuli ahir salila ngajakan nu biasana gagal nyata leuwih luhur ti pembiayaan tradisional. Ditambahkeun waragad akuisisi na brokerage nu pencét salian buku.
Malah lamun Pamaréntah Féderal ieu promosi mangrupakeun akusisi ti imah hiji urang kalawan program béda, jadi teu kaasup nyewa beuli hiji kalawan. Sakabéh waragad kudu kitu dilarapkeun ku meuli.

rating: 4.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...