straighteners

0
1270
straighteners

Nu pang populerna straighteners bulu na fakta metot 2017

straighteners mangrupakeun parabot styling populér. Hatur nuhun ka aranjeunna, gelombang bisa curled mawa bulu na liar nekad manes gampang kana bentuk. Najan kitu, straighteners dianjurkeun pikeun gaya lianna. curls Peppy sarta gelombang kasual oge bisa nyieun kalawan prakték saeutik. Pikeun ngubaran bulu Anjeun gently sabisa, Anjeun kudu nengetan kualitas alat.

The tipena béda straighteners

Jenis béda téh rada manageable, sabab nu zuzordnen kategori Alat styling panas-ngainduksi. Dina panggih, ngantep straighteners ngararangkay kana tilu jenis:

  • Palasik nu
  • The tambahan lebar
  • nu Compact

Palasik nu

Jinis Palasik asalna lolobana aya dina bentuk tang. bulu nu bisa meunang dina bentuk dua pelat panas. Di pangalusna, elat nu disegel ku palapis keramik. Elat nu rada sempit jeung idéal pikeun denda cocog kana struktur bulu normal.

paeh straightener mibanda di hal nu ilahar ku juru rounded. Dupi anjeun ogé conjure up curls sarta gelombang kalawan beusi, sipat ieu nu penting.

The tambahan lebar

Salian Palasik straighteners aya alat dina pasaran kalawan lempeng lega. Ketebalan na bulu utamana nekad Anjeun ngalilindeuk sangkan dina waktu no.

Beungeut badag ngidinan Anjeun pikeun ngedit bagian kandel. Kauntungannana Ieu nawiskeun tabungan waktos pisan salila styling. Ku kituna nu panas geus disebarkeun merata, anjeun kudu néangan ka dieu dina hiji palapis keramik gembleng.

nu Compact

Kategori ieu ngawengku mini atanapi Reiseglätteisen ragrag. Aranjeunna alternatif praktis pikeun sagala libur upcoming. Alatan ukuran na pas kana sagala bagasi leungeun. Fungsi paling perlu maranéhna minuhan atoh.

Hanjakal, loba pabrik do didieu dina palapis kualitas luhur sarta control suhu hiji Sigana lolobana aya dina hawa.

Tip: Kanggo bulu pondok nyaeta ci cocok straighteners sampurna. Bentuk sempit éta ngahontal komo untaian shortest.

fitur teknis - pasti néangan lamun meuli

Rupa-rupa pabrik mawa rupa parabot dina pasaran. Aya sababaraha ciri nu kedah lamun meuli kudu dititénan. Hal penting anu titik di handap:

  • lapisan wulu
  • fungsi ion
  • Extras

lapisan wulu

Elat pemanasan kudu disadiakeun ku palapis keramik. kualitas straighteners sering malah gaduh pelat sadaya-keramik. beusi tinggi-tungtung anu Sajaba disadiakeun ku palapis bubuk mineral. Hal ieu keur ngayakinkeun yén cuticle rambut anjeun utamana ogé disegel jeung nyegah leungitna Uap.

coatings titanium jarang kapanggih pisan.

fungsi ion

Fungsi ion nyegah ngecas éléktrostatik rambut anjeun bari prosés smoothing. Éta ogé optimal ngajaga bulu anjeun ti panas. A styling hipu dimungkinkeun ku eta.

Sajaba ti éta, fitur ieu nyadiakeun nutup deui gancang di cuticle nu. bulu anjeun meunang caang geulis.

Extras

Sababaraha alat eta gaduh "fungsi memori". Ieu nyimpen suhu panungtungan disetel dina anjeun straighteners, Gunana lamun salawasna milih suhu sarua keur styling Anjeun.

Beberesih jeung perawatan ti straighteners

Pikeun manjangkeun kinerja set Anjeun straightener gaduh, Anjeun kudu mulasara eta leres tur adequately.

Aksés ka produk panyalindungan styling panas, ngambah ieu ditinggalkeun dina pelat. Leuwih waktu, résidu ngumpulkeun sarta ngotoran elat. Beresih. The pelat beusi anu kalawan kaen beueus na cai haneut Ulah make agén beberesih kimiawi. Ieu kalibet palapis nu perlu, sarta shorten kahirupan alat Anjeun.

Pikeun gampang ngamolotokeun nu tunggakan, anjeun tiasa panas alat Anjeun lila saméméh beberesih. Pastikeun yén teu panas teuing ulah aya kaduruk.

Salila beberesih, Perkakas kudu switched dipareuman jeung dipegatkeun tina kakawasaan.

Top 5: pabrik Popular na straighteners 2017

Jumlah produsén 1: Awan Salapan

Model: The Original Beusi
shutdown otomatis: Saatos 30 menit
Pemanasan ti casing Medium luar
Hawa: 100-200 °
Haneut-up waktos: detik 30
fungsi Ion: Sumuhun

Awan Salapan Beusi styling Beusi Styler kalayan rubak 2,5cmAnzeige normal
  • 1 x Awan Salapan Beusi (The styling beusi: Vérsi Standar)
  • plat pelindung 1 x panas-tahan
  • 1 x Edler kantong angkutan

The Beusi aslina nahan tipe salah sahiji bulu effortlessly. Ieu slides tanpa lalawanan ngaliwatan bulu na sarta ngabogaan kontrol hawa basajan.

fitur sejenna

  • palapis keramik jeung campuran mineral
  • hambalan panas 5

Pro jeung kontra
+ Dupi pohara alus dina leungeun
+ Hasil Profesional
+ Idéal pikeun gaya lemes jeung Curly
+ Set hawa Pohara low
+ Dipanaskeun gancang ka
+ Bungkusan ekslusif

Jumlah produsén 2 Brown

Model: satin Rambut 7
shutdown otomatis: Saatos 30 menit
Élmu sarta Téknik teh casing luar: Low
Hawa: 130-200 °
Haneut-up waktos: detik 35
fungsi Ion: Sumuhun

Braun - Satin Rambut 7 ES2 straightener rambut, mantra buuk kalayan téknologi IONtec pikeun rambut lemes, 15 Sek. Waktos pemanasan Gancang, rambut lemes sareng 200 ° C max, sambungan kabel 1,8 m, 400 gr. Lampu indikator hideung
  • Braun satin Rambut 7 (ES2) Straightener - meunangna test jeung 2,3 catetan (alus), di review: straighteners 11 ti pabrik béda (tingali poto)
  • The Braun satin Rambut straightener 7 kalawan IONTEC dirancang pikeun masihan bulu Anjeun salami styling zurückzugeben.- IONTEC caang alam na: tames frizz tur listrik statis. ion aktif baranahan kasaimbangan Uap tina panyalindungan panas pamungkas adjustment calakan hawa hair-
  • Brown NanoGlide pelat keramik: ngajaga kaséhatan beungeut bulu - straightener satin Rambut kalawan IONTEC 7 nu IONTEC revolusioner migunakeun téhnologi tarung teh biaya. Ieu Kaluaran di jutaan touch ion aktif. Ion-ion ieu kalakuan jiga conditioner a: Éta mungkus sabudeureun unggal strand tina bulu na sangkan gancang ka Restores Uap
  • NanoGlide pelat keramik: ngajaga kaséhatan beungeut bulu - pelat movable: ngadistribusikaeun tekanan anu merata sarta ngajaga ngalawan ruksakna bulu
  • Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang produk, punten baca di handap di sisi atawa buka ulasan customer atanapi patarosan customer ngeunaan produk nu

The satin Rambut 7 téh cocog pikeun sagala struktur bulu. Ieu glides effortlessly ngaliwatan bagian tina bulu, maturan kadali hawa unik.

fitur sejenna

  • plat keramik pinuh
  • hambalan panas 15

Pro jeung kontra
+ Sakabeh 15 hambalan panas
+ Suhu adjustable low
+ Panas tameng ku tulangan palastik terpadu
+ Idéal pikeun gelombang
- beurat High

Jumlah produsén 3: Babyliss

Model: iPro 235 sengit Nangtayungan
shutdown otomatis: Saatos 60 menit
Élmu sarta Téknik teh casing luar: Pohara kuat
Hawa: 140-235 °
Haneut-up waktos: detik 15
fungsi Ion: Sumuhun

tawaran
Babyliss straighteners bulu iPro 235 sengit ngajaga ST387EAnzeige
  • Profésional Inten palapis keramik
  • suhu maksimum 235 ° C: smoothing dina karéta a, LED tampilan
  • fungsi ionik pikeun mulus, bulu ngagurilap
  • Baseuh & garing: smoothing bulu garing atawa baseuh
  • Tombol sengit: 220 ° C, 235 ° C tombol Nangtayungan: 140 ° C, 160 ° C, 180 ° C, 200 ° C

The iPro 235 sengit ngajaga ogé ngawengku sakabéh struktur bulu tanpa masalah. The casing luar nyaeta hanjakalna pisan panas. tapi saeutik pisan waktu haneut-up sisi positif.

fitur sejenna

  • Metal kalawan palapis keramik
  • hambalan panas 6

Pro jeung kontra
+ Sampurna pikeun styling lemes jeung Curly
+ LED tampilan dibagi kana tipena béda bulu
+ Numutkeun produsén dilarapkeun ka beueus bulu
- perumahan luar pisan panas

Jumlah produsén 4: Rowenta

Model: Liss na Curl pamungkas caang SF6220
shutdown otomatis: Saatos 60 menit
Pemanasan ti casing Medium luar
Hawa: 130-230 °
Haneut-up waktos: detik 30
fungsi Ion: Sumuhun

tawaran
Rowenta SF6220 straightener Liss na Curl pamungkas caang, LED, tampilan hideung / pérak
  • Naha lemes atanapi Curly, sahingga Liss & Curl pamungkas caang straightener hasil styling sampurna.
  • Ion generator sarta kualitas luhur nano-keramik styling straightening pelat mantuan nyieun styling hipu jeung bulu ngagurilap. Spring-dipasang straightening pelat (dimensi x 2,5 9 cm) mastikeun kontak optimum kalawan buuk.
  • LED layar kalawan 5 setélan hawa variabel of 130 ° C, 150 ° C, 170 ° C, 200 ° C, 230 ° C sarta Aufheizend rusuh di 15 detik.
  • Ngonci gudang hawa, nyaéta suhu disaluyukeun kontak teu kahaja ti switch pamilihan suhu
  • Lingkup suplai: Rowenta SF6220 straightener Liss & Curl pamungkas caang, manual

The Liss na Curl pamungkas caang SF6220 téh cocog pikeun sagala jenis bulu. Ieu boga fungsi paling umum. The Glättergebnis sorangan kitu, dikritik dina tés bebas ka unggal madhab sarta ngan sahingga nyugemakeun.

fitur sejenna

  • Metal kalawan palapis keramik
  • hambalan panas 5

Pro jeung kontra
+ Dupi hususna alus dina leungeun
+ Pikeun styling bulu Curly cocok
- smoothes si asa

Jumlah produsén 5: Remington

Model: S9500 Mutiara
shutdown otomatis: Saatos 60 menit
Pemanasan ti casing Medium luar
Hawa: 150-235 °
Haneut-up waktos: detik 30
fungsi Ion: No

tawaran
Remington bulu straighteners S9500 Mutiara, tampilan LCD, kualitas luhur palapis keramik jeung mutiara nyata, tampilan hideung / krim
  • Pamungkas palapis kualitas keramik jeung mutiara nyata: 8x awét permukaan smoother na 5x (dibandingkeun Remington bulu straighteners kalawan palapis keramik standar.)
  • Sempit, tambahan pelat lila styling (110 mm), panels styling resiliently dipasang pikeun tekanan seragam nepi buuk
  • Luhur-kakuatan keramik pemanasan unsur: detik 10 ka haneut, super-gancang panas ngawangun-up, konci konci
  • tampilan Digital kalawan pangaturan hawa 10 of 150-235 ː C, otomatis. Kasalametan motong 60 menit
  • Ngonci angkutan, adjustment tegangan di sakuliah dunya, sambungan kabel 3 m panjang salon sambungan kabel swivel, kantong gudang panas-tahan

The S9500 Mutiara téh kirang cocog pikeun bulu pisan rupa. Ogé teu geser rada sakumaha gampangna ngaheulaan na ngaliwatan bulu-Na. Dina curls styling, éta unbeatable.

fitur sejenna

  • Metal kalawan palapis keramik
  • hambalan panas 10

Pro jeung kontra
+ Idéal pikeun lemes jeung Curly styling bulu
+ Modél Éntri-tingkat murah
+ Turbo dorongan fungsi
- bulu ieu pisan muatan

Patarosan remen ditanya soal straighteners

nu mana straighteners ngajaga buuk

Panas nyaéta pernah alus keur bulu Anjeun. Pikeun pengobatan hipu mungkin nyaeta pangalusna ngagunakeun panyalindungan panas maneh nerapkeun sateuacan. Alat jeung palapis keramik jeung fungsi ion pisan hipu kana bulu. Ulah aya hawa tina leuwih 190 ː C.

Alat nu make hairdressers?

Dina salons merek béda anu digambarkeun. Pangseringna Tondeo, Awan Salapan, Babyliss na GHD kapanggih deui dina salons hairdressing. Tapi Paul Mitchell, Jaguar, Wella jeung Cara Cimanggu resep dipaké ku hairdressers.

Mun ngembangkeun uap normal?

The hawa jangkauan beusi nepi ka 230 ° C. Éta normal nu salila operasi smoothing, anu Uap residual dina bulu atanapi styling produk menguap.

Model nu ngajak Stiftung Warentest?

Tes panungtungan pikeun straighteners Stiftung Warentest lumangsung 2011. The Braun satin 7 Rambut straightener motong dieu utamana ogé. Samentara éta, modél tapi geus ngalobaan. Tapi, nu lajeng meunangna ieu masih pohara dianjurkeun.

Beuli straighteners:

tawaranBestseller Nr. 1
Remington bulu straighteners S9500 Mutiara, tampilan LCD, kualitas luhur palapis keramik jeung mutiara nyata, tampilan hideung / krim
  • Pamungkas palapis kualitas keramik jeung mutiara nyata: 8x awét permukaan smoother na 5x (dibandingkeun Remington bulu straighteners kalawan palapis keramik standar.)
  • Sempit, tambahan pelat lila styling (110 mm), panels styling resiliently dipasang pikeun tekanan seragam nepi buuk
  • Luhur-kakuatan keramik pemanasan unsur: detik 10 ka haneut, super-gancang panas ngawangun-up, konci konci
  • tampilan Digital kalawan pangaturan hawa 10 of 150-235 ː C, otomatis. Kasalametan motong 60 menit
  • Ngonci angkutan, adjustment tegangan di sakuliah dunya, sambungan kabel 3 m panjang salon sambungan kabel swivel, kantong gudang panas-tahan
Bestseller Nr. 2
CNXUS MCH Keramik Pemanasan Smoothing Sikat, Baju Lurus Rambut Ionik nganggo Anti Scalding, Paparan LED, Suhu Laras sareng Otomatis pareum Béja Indo Smoothing Smoothing Brush Indicator
  • [MCH HEATING]: Panaskeun MCH Maju ngagaduhan kaunggulan anu henteu kaunggulan salaku PTC di pasar, gancang, bahkan pemanasan sareng bumi. Hungkul, hurungkeun suhu sikat halus bakal dipidangkeun dina tampilan LED. Ngantosan kirang ti sakedik teras ngalereskeun rambutna. Suhu panas anu tiasa diatur tina 150 ° C (300 ℉) ka 230 ° C (450 ℉) ngamungkinkeun anjeun khusus jinis rambut anjeun: ipis, halus, bleached, curled atanapi melengkung.
  • [DESIGN INNOVATIVE]: Ionik tiasa tembus kana inti rambut, sénsitip ngalaksanakeun rambut tina jero rambut anu langkung kuat, pikeun nyiptakeun épék anu langkung bahaya. Samentara éta, 360 ngagaduhan kabel kakuatan putar sareng nyegah kabel twining sareng ngajantenkeun pikeun panggunaan salon profésional, perjalanan & perawatan rambut di bumi. Ngidinan pangalaman anu lembut unggal waktos.
  • [HEETH CARE FOR HAIR]: Elemen ieu mangrupikeun sikat lurus rambut listrik khususna tina perawatan sapopoé, éta ngabantosan rambut ngabersihkeun sareng ngaleungitkeun rambut sanés, bari ngantunkeun rambut anu ngagurilap, elegan, langsung. Kantun ngaleupaskeun knots rambut, ngirangan nyeri sareng rambut rusak, sareng ngalereskeun kualitas karusakan rambut. Catatan: Nampak silky sareng alami sareng henteu mulus rambut sapertos straightener na.
  • [Kasalametan pinuh]: sakumna daérah dipanaskeun dikubeng ku palas plastik teuas anu ngajaga anjeun tina ngaduruk. Pelurus rambut anjeun ngagaduhan fungsi otomatis pikeun kasalametan anjeun. Straightener buuk bakal hurungkeun saatos Anjeun nganggo 30 menit pikeun ngajaga anjeun sareng konténer Anjeun salamet. Ogé pancingna ngajadikeun gantung leuwih gampang komo deui.
  • [SERVICE AND WARRANTY]: Anjeun tiasa ngabersihan aranjeunna ku ngagunakeun sikat garing, beresih sareng makeup. Jaga wareg nyaéta tujuan urang hareup. Kami yakin yén anjeun resep sikat ieu. Unggal sikat CNXUS bakal datang sareng 24-bulan, jaminan bébas salempang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, hubungi waé kami sareng kami bakal resep ngabantosan anjeun dina jam 24.
tawaranBestseller Nr. 3
ghd tampilan styler emas
  • téhnologi dual-zone Anyar pikeun control hawa konsisten
  • Suhu styling optimal tina 185 ° C.
  • Desain elegan jeung mulus, pelat ngageser gampang
  • 25 detik pemanasan
  • modeu sare otomatis
tawaranBestseller Nr. 4
mini perjalanan KIPOZI straightener straighteners keramik saku gudang Leutik dilengkepan otomatis Dual tegangan pemanasan gancang, tampilan hideung
  • Leutik jeung bisa dibabawa, kalawan 1,3 cm pelat styling lega, panjang jumlahna 15 cm sarta beurat 0,14 kg beusi datar ieu mangrupa pilihan idéal pikeun lalampahan sarta produk kageulisan must-gaduh.
  • Gancang panas nepi dina detik ka 40 200 tinggi konstan ° C, nu ngajadikeun styling bulu Anjeun basajan tur sampurna.
  • Mujarab pikeun pony, styling bulu pondok tur bulu thinning, styling pisan tepat kawas curls saeutik tur flicks. Smoothing na curls di 2 1.
  • Mini straightener migunakeun canggih PTC manaskeun keramik nu conjures braids ngagurilap sarta ultra-rata tampa kudu ngaruksak buuk bari atanapi méré hiji Krause.
  • tegangan Dual cocog sareng 100V-240V pikeun pamakéan di sakuliah dunya. Ngawengku hiji kantong buludru keur perjalanan, jaminan sataun 1
tawaranBestseller Nr. 5
Remington S3500 straightener lempeng, antistatic keramik tourmaline palapis, tampilan hideung keramik
  • perlindungan 4-melu keur bulu ngaliwatan antistatic palapis tourmaline keramik ekslusif (dibandingkeun ka REMINGTON palapis keramik baku)
  • Malah distribusi panas sarta muatan statik handap bulu na caang silky
  • Sempit, 110 mm panjang semi-dipasang pelat styling pikeun malah tekanan dina buuk
  • Setélan hawa 10 150-230 ° C pikeun rupa mun bulu kandel
  • 15 detik pemanasan, indikator sayaga LED, shutdown kaamanan otomatis saatos 60 menit
tawaranBestseller Nr. 6
Remington S7710 straightener Pro-Ion lempeng, téhnologi triple ion, tampilan hideung / biru
  • Tripel téhnologi ion: generator ion, kanal ion ganda na kualitas luhur ultra-tourmaline palapis keramik nyadiakeun kirang frizz jeung muatan statik
  • Sempit, 110 mm panjang tur resiliently dipasang styling piring, 15 detik Élmu sarta Téknik; tampilan Digital kalawan salapan setélan suhu 150-230 ° C
  • Hawa fungsi naekeun: ngamungkinkeun setting rusuh tina hawa maksimum
  • fungsi memori, konci konci - nyegah adjustment kahaja tina hawa nu
  • Produsén Rek: 3 taun kalawan jeung dijual ku Amazon. Dina na dijual ku pihak katilu nu informasi disadiakeun ku seller panawaran
tawaranBestseller Nr. 7
Braun satin Rambut Styler Straightener 7 SensoCare ST780, kalayan tampilan panyalindungan suhu
  • téhnologi SensoCare: The satin Rambut straighteners tujuh kalayan adjustment hawa otomatis terus ngaluyukeun hawa nu, ti hairline kana tips bulu - pikeun panyalindungan panas pamungkas jeung hasil styling revolusioner
  • straighteners bulu jeung manajemén tampilan canggih méré Anjeun eupan balik kana prosés styling Anjeun - pikeun hasil styling hadé dina karéta pangsaeutikna
  • Diwangun-di sensor analisa bulu 20 x per detik sarta ngakuan eusi Uap unggal strand tina bulu
  • NanoGlide pelat keramik salila 3 x glide smoother
  • Ku rarancang rounded kalawan Cool Toel kiat dina straightener pikeun curls sampurna sarta gelombang ngajadikeun
tawaranBestseller Nr. 8
Remington 2 1-di-straightener Curl & lempeng Kapercayaan S6606 kalayan pelat melengkung styling pikeun smoothing, curls sarta gelombang, kualitas luhur palapis keramik jeung tourmaline anti statis, Antrasit / roséAnzeige
  • 2 1-di produk styling pikeun smoothing jeung curls sarta gelombang,
  • Unik melengkung tur resiliently dipasang pelat styling ku sisir mikro keur smoothing jeung curls styling panggampangna tur ombak dina ngan hiji karéta
  • palapis keramik-kualitas luhur enriched kalawan tourmaline antistatic pikeun gliding lemes ngaliwatan bulu jeung ngurangan muatan statik tina bulu
  • tampilan Digital kalawan pangaturan hawa 5 of 150-230 C, 30 detik ka fungsi hawa dorongan haneut ngamungkinkeun pikeun adjustment rusuh tina hawa maksimum
  • fungsi mémori, dina suhu panungtungan nyatet; awak lemes jeung rounded cools bulu salila styling pikeun curls lila-abadi
tawaranBestseller Nr. 9
ghd platinum + Styler, indikator hideung
  • Styler ghd pamungkas pikeun hasil pamungkas sareng langkung kuat, katingalina sacara rambut *
  • Nganggo gaya séhat dina pamindhahan gaya tunggal sareng téknologi dorong Zona-duga
  • Styling tanpa kompromi - garpu gabungan unik pikeun kadali sampurna nalika gaya
  • Hasilna geulis - precision digulung lempeng sareng finish gloss tinggi pikeun 20% langkung caang
  • Mode Saré Otomatis - dipareuman Styler saatos 30 mnt tanpa dianggo.
tawaranBestseller Nr. 10
KIPOZI Profesional Ngalebetkeun Beusi Rambut Bener Kaleneran Ion Téhnologi sareng 4.5cm Pelat Tambahan Tambih Deui sareng Digital LCD Display Dual Voltage Gancang Dambut Rambut, 100 240V Hideung Indikator
  • Straighteners kalayan pelat tambahan lega 4.5cm husus, anu lemes rambut sareng kontak lengkep sareng adhesion.
  • Titanium Straightener nyadiakeun pelepasan panas seragam sareng damel rambut kalayan ngagurilap sarta silky lemes.
  • Suhu anu tiasa diluyukeun kana 80 C-230 C. Penyetepkeun suhu anu calakan pikeun panangtayungan panas sakaligus pungsi otomatis mareuman.
  • Cecekelan anu kuat sareng ngawangun ergonomik ngajaga leungeun anjeun tina ngabeuleum sareng beusi lemesing basa naék kusabab leungeun ergonomi. Desain rounded of edges ngajadikeun alat kanggo cocok sareng curling.
  • Kawat daya luhur kinerja 2,5 méteran nyegah hijian sareng kabel. Anjeun bakal nampi: straightener 1, kantong buludru 1, manual instruksi 1 sareng garansi duit balik kami.
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...