juru

0
1208
Gadis di overalls bulao kalawan sudut coét

Loba jalma kudu juru pikeun proyék-proyék Anjeun. Aya rupa-rupa model, sarta aranjeunna oge bahagia salaku Flex atawa kakuatan Cut disebut. éta alat pikeun misahkeun bahan sarta ogé pikeun grinding batu atawa logam, contona, bisa dipaké. Instrumén Fitur roda digawé ditukeurkeun jeung awakna Perkakas, ieu teu rigidly dibereskeun.

Naon kahayang teh juru?

The coét sudut mangrupakeun mesin nu geus Powered listrik. Dina mesin aya nu kabayang grinding, nu gancang dina puteran sarta buleud. Gear bevel ensures drive na kituna mesin boga teu judul na. Dina sababaraha wewengkon aya nicknamed béda pikeun mesin jeung contona, Feuerradl, Schleifhexe atawa separation dukun . kakuatan Cut salaku istilah nu teu rada katuhu, lantaran alat ieu anu biasana Powered ku mesin béngsin jeung maranéhna boga teu sakumaha bevel atawa sudut gear. anu geus kakuatan Cut ogé kacida gedéna tur ieu téh utamana dipaké dina ngawangun lagu ieu dipaké. Dina rumah tangga, model ieu teu dipake sabab oversized. dina sagala grinders sudut nyaeta disebutkeun prinsip fungsi anu sarua jeung anu disetir ku mesin. Kabayang motong lajeng rotates di nepi ka 13.300 rpm. Ka hiji obyék, disk dilaksanakeun sarta hiji obyék anu lajeng severed kalawan 80 méter per detik sakumaha speed motong. Ngan sabeulah penting nalika motong bahan béda.

paeh Einhandwinkelschleifer

model ieu anu ngaranna sahingga lantaran geus dioptimalkeun pikeun pamakéan dgn hiji leungeun. Aya nu sudut coét MiniDimana sabeulah éta téh ukur 115 milimeter dina ukuran na aya nu normal Hiji-leungeun Flexen jeung disk nu leuwih gede. The Cakram gedé anu leuwih éféktif lantaran panels beton ipis bisa motong jeung eta. Ngagunakeun teu a Trennjäger badag kudu datang. Kana waktu, motong Cakram kalawan pamakéan nyalira URANG SUNDA, sabab kakurangan tina leungitna bahan jeung gesekan permanén. Ukuran disk a, laju dianggurkeun geus gumantung. nepi ka révolusi 13.300 anu kahontal lamun Trennjäger boga 115 milimeter per menit. Model gedé nyieun pangsaeutikna révolusi per menit, biasana. Samentara éta, milik sudut batré kalawan ieu sareng dugi sababaraha taun ka tukang, dina kamampuan batre éta aya kalana masih rada low. Samentara éta, kumaha oge, aya ogé modél profésional di dieu. Alat mains-Powered aranjeunna tiasa tetep nepi di dinten ieu tuntas. Catetan kitu, eta beurat kasebut sahenteuna 400 gram heavier. Bari kieu bisa disada tapi saeutik, dina ngajalankeun lila tapi béda noticeable. Sanajan kitu, sanggeus eliminates nu kabel kakuatan sipatna loba gampang dina penanganan. chargers gancang dipaké ku pabrik nyieun workday kasebut rata. éta Einhandwinkelschleifer aya gunana, lampu na leutik. slabs beton leutik sarta beusi anu motong tanpa masalah jeung aranjeunna rélatif murah. Potongan beton kuat aya masalah jeung sanggeus éta jolt munggaran relatif kuat, péngkolan jeung duanana leungeun kedah.

paeh Dua-leungeun sudut coét

ieu juru anu nyata heavier na leuwih gede. Prinsip operasi umumna pakait jeung nu ti Einhandwinkelschleifer, Hijina bédana utama kitu, sabeulah, nu boga ngeunaan 230 milimeter diaméterna. model ieu lajeng boga beurat opat ka lima kilogram. Keur panempatan bener ti mimiti slow disarankeun ieu disebut oge mimiti lemes. Sanajan kitu, mimiti ieu henteu acan dipasang ngan dina produk well-dipikawanoh. Utamana dina karya badag, model ieu nu sering dipaké. Alat idéal pikeun sahandapeun-floor pemanasan, anu rail pancuran atanapi lamun lantai beton geus dipotong téh. Komo bata atawa slabs beton kandel bisa motong rélatif gampang jeung eta. Nu disadvantage sahiji alat ieu nyaeta aranjeunna juru nu kawilang beurat. Setelan beresih jeung malah kaayaan merlukeun lakukeun sababaraha skill.

Naon jeung meuli ti juru mertimbangkeun?

A bedana umumna antara hiji-dibikeun jeung alat dua-dibikeun. Beda utama téh hususna di speed maksimum. The rpm na throttle posisi bisa nerapkeun ka grinders sudut Hiji-leungeun diatur jeung nu sudut Dua-leungeun aya ngan hiji speed. Biasana, parabot hiji-leungeun pikeun pamakéan imah anu dipake. Sawaktos Anjeun meuli diaméter kabayang maksimum kedah salawasna dititénan. Tiasa roda grinding tina ukuran béda anu dipaké, anu model anu cocog pikeun tipena béda gawé. Contona nyaéta bahan kakuatan béda atawa surfaces béda nu bisa dipisahkeun. kakuatan nu dirumuskeun ku speed dianggurkeun per menit ieu kedah sahenteuna 10.000 robah warna ka warna. Hiji konci spindle disarankeun, jadi loba nu sejen anu dilengkepan. Tanpa parabot kitu roda bisa dirobah gampang. Jeung meuli ti sudut coét oge beurat pakakas anu pohara penting, alatan sanggeus loba pembeli hoyong damel ogé leuwih periode panjang waktu. Pikeun leuwih betah pamakéan, anu Geter low ngabantuan sarta mindeng kituna aya juru jeung alat anti Geter. Model jeung cecekelan removable anu ideally cocog keur ditinggalkeun-handers.

Kaunggulan sabagean tina alat

paeh juru dipaké pikeun motong na grinding tina logam. Mun disc motong bener dipake, teras komo slabs batu bisa motong. Hal ieu lajeng ogé diucapkeun ku flexing na kieu mana deui ka parusahaan Flex, nu kungsi dikembangkeun model kahiji. Wanoh hadir aya loba model béda jeung merek. Dugi diaméter disc of 150 milimeter, alat umumna pisan ci na gunana. Alat jeung 230 milimeter motong disc tapi nawarkeun kapasitas motong pangluhurna.

Alat pikeun DIY &

paeh Separation atawa sudut coét ngawengku loba nasabah profésional sarta DIY kana alat-alat dasar. Gumantung kana nu disc anu dipasang jadi nu bisa dipisahkeun atawa taneuh. Dina logam aranjeunna dipake contona keur smoothing nu welds. Jeung model malah slabs batu bisa motong. aplikasi umum kaasup motong batu atawa logam, anu surfaces polos tina roda grinding jeung smoothing tina seams weld kalawan grinding Cakram. naon kakuatan Cut dipaké gumantung kana alat-alat tina kakuatan mesin sarta ukuranana. Sacara umum, mesin bisa dibagi jadi dua kelas. Dugi milimeter 150 teh kelas ci jeung ka 230 milimeter nyaéta parabot utama.

tawaran
Bosch Profesional Angle coét GWS 7-125 (720 Watt, kabayang diaméterna: 125 mm, dina karton) tampilan
  • Sudut coét GWS 7-125 Bosch Profesional kalawan 720 125 diaméterna watt mm disc
  • Nyaman nuhun gawe ka beurat low ngan 1,9 kg sarta kuriling Pakem leutik (176 mm)
  • kaamanan tinggi pamaké berkat ngabalikan panyalindungan jeung distorsi-tahan tiung pelindung
  • sirah gear datar pikeun pamakéan nyaman malah dina spasi kedap
  • Pangiriman: GWS 7-125, cecekelan tambahan, narima flange, panutup pelindung, tensioning nut, pin spanner, karton (euweuh disc abrasive kaasup) (3165140823715)

Kelas ci

Model mibanda diaméter disk leutik milik ka kelas ci. Pikeun milih alat biasana nangtung di dieu kalawan 115, 125 atanapi 150 milimeter. Ukuran low, ieu juru pisan gunana sarta mindeng beurat nyaeta kirang ti dua kilogram. The spindle bagian pikeun parobahan disc gancang standar. Perlindungan overload kedah di tempat, jadi nu motor ditangtayungan di mesin. Pikeun alat kaamanan dinten sering nawiskeun perlindungan balikan deui. perlindungan bakal nyegah coét nyaeta lajeng ngahurungkeun otomatis saatos kendat tina catu daya. produk profésional nawiskeun adjustment alat-bebas tina jaga, mimiti lemes jeung éléktronika jeung kontrol speed jeung kontrol speed. Paling ogé sambungan kabel kakuatan sahingga lila ieu kaasup kalayan ka alat profésional. Model alus bisa nawarkeun nepi ka 4 méter salaku panjang kabel di dieu. aya sudut tanpa kabelNu nyadiakeun motong jeung grinding keur kabebasan deui gerak. Meuli bisa dicokot ka model nirkabel janten di tepi motong tina téhnologi. Sajaba ti éta, aya model mibanda motor brushless, ogé disebut salaku motor brushless geus.

Model gedé

nu badag Motong sarta sudut grinders boga diaméter disc of 180 mun 230 milimeter sahingga kapasitas motong tinggi anu ditawarkeun. aranjeunna keur dipaké utamana pikeun pamisahan tabung logam atawa nu sarupa. Tangtu, ukuranana oge brings beurat luhur kalawan eta. Ku cecekelan ruku ngawangun di tungtung pungkur na jeung cecekelan bantu maju alat beurat nu dioperasikeun. Perlindungan balikan deui oge janten pakakas minimum. Sababaraha model ogé nawarkeun fungsi panyalindungan numana jams disc. Di Bosch, sistem kasebut disebut kickback eureun na Metabo aya hiji rujukan ka clutch kaamanan S-otomatis.

asesoris pikeun juru

Sajaba mesin jeung asesoris katuhu tiasa leres penting. nu penting di dieu utamana Cakram grinding, motong Cakram na grinding roda. gigireun éta téh kawentar salaku hiji aksesori, anu kacangan rusuh-release. The kacangan rusuh-release nu alternatif kana kombinasi normal tina cocog kenop na nut dahi bore. Sababaraha merek nawiskeun sistem béda jeung kitu aya kana nut Gancang-clamping, anu SDS-clic-clamping nut atanapi Ezynut. The locknuts Fixtex pisan datar nu kawentar tur maranéhna umumna aya mésér sababara merek. Kadé di beuli, éta ibu ogé ka M14 thread ngeunaan juru fits. Ieu hal penting, tangtosna, sok parabot pelindung pribadi. Metalworking sok gelas kaamanan jeung perlindungan dédéngéan jeung eta. Mun lebu jam gawé timbul, mangka topeng lebu penting.

Wewengkon béda tina aplikasi

paeh juru dipaké mana mana bahan teuas anu motong ngaliwatan lancar. Utamana di dieu kaasup batu jeung logam kalawan eta. The tiasa pengrajin grinders sudut boro jadi mikir jauh ti gawé sapopoé. Alat gunana di 1954 na kieu ku parusahaan FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH anu dibere pikeun kahiji kalina. Kana waktu, alat éta bisa pancen ngabuktikeun pamutahiran imah jeung konstruksi loka. Gear bevel nyokot leuwih drive alat sahingga torques nu dikirimkeun. Wilah tina Flex jadi dipindahkeun tur kalawan gearbox ieu kalawan nepi ka 13.300 révolusi per menit dina rata. The pohara kuat grinders anu utamana dipaké pikeun motong sarta motong sarta tangtu aya anu polishing jeung sikat kantétan. Lamun lampiran dipaké, alat tiasa nyandak kana tugas sandpaper sarta dipaké dina grinding of floorboards atawa jati. Sababaraha alat anu dirancang jeung desain ci pikeun pamakéan dgn hiji leungeun. Catetan kitu, eta di hal nu ilahar dipaké dina ieu dianjurkeun ku duanana leungeun. Nalika motong logam atawa beton oge ngagem pakean seuneu-tahan jeung kacasoca téh penting. Anu dipaké pikeun kakuatan Cut dina rupa-rupa cara. Sababaraha wilah anu cocog pikeun motong batu jeung logam. The Cakram motong inten anu cocog pikeun keramik jeung beton. Welds bisa smoothed kalawan grinding Cakram dijieunna tina corundum adi. Grinding plat kalawan sandpaper cocog pikeun smoothing kai atawa karat tina logam. Pikeun beberesih jeung nyoplokkeun karat tina logam, kawat brushes aya na gloss nyadiakeun speed ngurangan, roda polishing kalayan bulu. Salawasna jeung disk, tanggal ngajual-ku penting lantaran éta Cakram teu kudu dipake sanggeus béakna nu. Ieu penting supados kacilakaan serius bisa dicegah.

nu kawasa juru

Utamana model gedé pisan serbaguna jeung dipeunteun input ti watt 2000 atawa leuwih. beurat kalawan ngeunaan 5 kg motong-off mesin jalan grinding, grinding sarta motong effortlessly. Model kualitas luhur bisa switched kaluar nalika malfunctions sarta aranjeunna ngajalankeun lalaunan sanggeus mimiti. Fungsi shutdown otomatis, contona, di break sahiji tanda cakra. Ku tiung pelindung bisa dicegah anu bagéan bahan atawa tina disk nu dipintal luhur. Loba nu sejen anu kuat boga kacangan rusuh-release jeung ngaropéa tur bursa of brushes, piring jeung Cakram mangrupakeun saderhana. Alat bisa diuk ogé di leungeun jeung jeung cecekelan bantu tina pamakéan dikawasa nyaéta dimungkinkeun. éta sudut Pneumatic gaduh mesin kuat sarta taliti tur tuntas bisa ngajalankeun sakumaha roughing sarta motong karya. kanyamanan ogé ditingkatkeun ku mékanisme pikeun ngurangan Geter.

The lightweight sadaya-rounder

Aya loba leutik grinders sudut tur tingal ieu utamana ku beurat teuing torek. Desain alat pisan ci na paling model mibanda ukur ngeunaan satengah kakawasaan sadulur badag. model leutik kalawan ngeunaan 700 wattages gaduh dieu beurat ngeunaan dua kilogram. Sacara umum, grinders sudut pisan datar jeung alat jeung pitulung tina motong leutik na roda polishing anu cocog pikeun pamakéan dina spasi dipasrahkeun. malah leutik kakuatan Cut nyadiakeun gurat cecekelan bantu jeung karya nyaman jeung aman a tiung pelindung. dipaké dina mesin di imah na ogé dina widang profésional sarta madhab bakal nguntungkeun tina sipat. loba leutik juru nyokot ku dimensi ci dina bangku gawé di basement imah urang téh teu pira spasi, jeung pikeun mesin aya kayaning saws, usaha Rotary Hammeratawa tanpa kabel obeng ieu téh tambahan mangpaat.

Neangan nu pangalusna sellers

tawaranBestseller Nr. 1
Bosch Profesional Angle coét GWS 7-125 (720 Watt, kabayang diaméterna: 125 mm, dina karton) tampilan
  • Sudut coét GWS 7-125 Bosch Profesional kalawan 720 125 diaméterna watt mm disc
  • Nyaman nuhun gawe ka beurat low ngan 1,9 kg sarta kuriling Pakem leutik (176 mm)
  • kaamanan tinggi pamaké berkat ngabalikan panyalindungan jeung distorsi-tahan tiung pelindung
  • sirah gear datar pikeun pamakéan nyaman malah dina spasi kedap
  • Pangiriman: GWS 7-125, cecekelan tambahan, narima flange, panutup pelindung, tensioning nut, pin spanner, karton (euweuh disc abrasive kaasup) (3165140823715)
tawaranBestseller Nr. 2
Bosch Profesional Angle coét GWS 880 (880 Watt, kabayang diaméterna: 125 mm, speed dianggurkeun: 11.000 1 rpm, dina karton) tampilan
  • Sudut coét GWS 880 Bosch Profesional kalawan 880 125 diaméterna watt mm disc
  • kontrol alat optimal ku kuriling Pakem leutik jeung desain ergonomic
  • Konstruksi mantap ensures hiji kahirupan jasa utamana panjang tina coet sudut
  • Gampang ngagunakeun dina spasi kedap berkat casing transmisi ci na
  • Lingkup suplai: GWS 880, kardus (3165140901062)
tawaranBestseller Nr. 3
Makita 9558NBRZ sudut grinder 125mm, 840 W, indikator hideung / bulao
  • Makita motor-kinerja tinggi sareng kahirupan jasa utamana panjang alatan lalawanan panas tinggi
  • Awak pisan langsing sareng beurat low pikeun handiness pangalusna
  • Labyrinth segel ngajaga arah sarta gears ngalawan lebu jeung kokotor
  • kalayan konci spindle
tawaranBestseller Nr. 4
Juru coet Tacklife 1000W, 3x sudut pengisaran roda 125 mm, euweuh beban beban: 12.000 min-1 kalayan anti-geter nanganan P9AG125 indikator
  • KAPANGSA: motor berprestasi tinggi sareng 8,5A, 1020W sareng 12.000 rpm nyayogikeun kaluaran kaluaran sareng kecepatan séhat pikeun ngirénkeun profésional sareng grinding aplikasi sareng ngaleupaskeun bahan anu langkung gancang.
  • GAMPANG: Awak dirarancang Ergonomis sareng sisi anti geter anti posisi 2 nambahan ningkatkeun kanyamanan sareng kontrol pikeun pangguna dina panggunaan anu berkepanjangan sareng aplikasi gratis bébas. Hatur nuhun kana asesoris éksténsif, padamelan tiasa ngamimitian gancang saatos ngabongkar alat. 5 / 8 "-11 benang spindle pikeun sajumlah lega 4-1 / 2" asesoris biasa.
  • SAFETY: Perlindungan U ngawangun ekslusif sareng uas sékrési gancang pikeun motong pikeun masihan panyalindungan anu langkung saé pikeun kaamanan pangguna. Swing silih fungsi anu ngahambat dimimitian ku teu kahaja dimimitian sareng ngonci éta kanggo kapayunna, dipanjangkeun.
  • DURABILITI: stator motor co-copoxy sareng windings, palabuhan inlet labyrinth dina unit perumahan, desain haseup ditiup lebar nyadiakeun panyalindungan pamungkas tina lebu sareng abrasion, sareng manjangkeun umur alat.
  • KOPI DUMADANG: Dijamin 24 Waranti Bulanan. 1 × gilingan sudut Tacklife, 1 × gagang sisi getaran, 1 × mawa kasus, 1 x roda, 1 x motong disc, 1 × disc, 1 × grinding wheel, 1 × cut disc guard, 1 × wrench, 1 x flange kit, 1 , Kartu jaminan 1 × ×.
tawaranBestseller Nr. 5
Einhell sudut coét TC-AG 125 (850 W, disc Ø 125 mm, panutup pelindung, tanpa motong disc) Témbongkeun
  • Kuat 850 watt tina kakuatan dina laju nu tetep 11000 rpm
  • Tambahan cecekelan mountable pikeun tiap tugas di posisi 2
  • Konci spindle praktis pikeun parobahan alat gancang jeung gampang adjustment tina hansip kabayang
  • Kaasup raray rengkuh pikeun robah alat gampang
tawaranBestseller Nr. 6
Bosch Profesional Angle coét GWS 13-125 (1300 watt dianggurkeun speed: 11.500 mnt-¹, dina karton) tampilan
  • Sudut coét GWS 13-125 CIE Bosch Profesional - produktivitas tinggi
  • Produktivitas tinggi tina coet sudut nyaéta alatan ka ningkat kombinasi engine sarta mesin panyalindungan ngamimitian-up Dirketkühlung
  • Hatur nuhun kana karbon waktos sikat amprok deui, cooling jeung motor overload langsung perlindungan GWS 13-125 CIE ngabogaan hirup nyata panjang
  • Ku kickback lirén a panyalindungan pamaké ngarah dirumuskeun
  • Pangiriman: GWS 13-125 CIE, narima flange, panutup pelindung, tensioning nut, tambahan cecekelan Geter Control, pin spanner, kardus (3165140820264)
Bestseller Nr. 7
Bosch Profesional Angle coét GWS 1000, 125 diaméterna mm kabayang, 1000 W, kardus, 0601821800Anzeige
  • Tambahan Strong motor 1.000 W Jawara pikeun kakuatan leuwih
  • tiung pelindung pulas-buktina
  • Alus penanganan ku perumahan langsing
  • gancang jeung gampang adjustable
  • nyadiakeun panyalindungan dipercaya
tawaranBestseller Nr. 8
Bestseller Nr. 9
Lux-parabot WIS 750 / 115 sudut coét jeung M14 Rekaman & Spindle, kaasup gagang, panutup pelindung na raray rengkuh. | 230V 750W cutter kalayan tampilan 115mm kabayang diaméterna
  • The leutik sudut Lux-parabot coét berkat na 750 W kuat teh alat idéal pikeun grinding sarta motong logam, batu jeung bahan séjén, sanajan di hésé ngahontal tempat
  • Cecekelan bantu adjustable kalawan Pakem lemes ensures a guiding pikaresepeun tur aman tina alat jeung bisa dipasang dina posisi 2 duanana keur katuhu jeung kénca-handers
  • The spindle tina coet sudut ngamungkinkeun hiji utamana nu panggampangna tur nyaman jadi ngarobah alat-bebas tina grinding & motong Cakram
  • Dina serial Power Pakakas of Lux-parabot gagasan inovatif sarta taun pangalaman ngagabung kana ngembangkeun sarta produksi parabot kakuatan pikeun mesin calakan dina desain gunana
  • Lingkup suplai: 1x 750 230 Watt volt Trennschleifmaschine WIS 750 / 115 lila Lux-parabot jeung kabel power 3m, hansip 1x, 1x nanganan 1x raray rengkuh
tawaranBestseller Nr. 10
Bosch Profesional Angle coét GWS 22-230 JH (cecekelan, hansip, kardus, Cakram Ø: 230 mm, 2200 Watt) Témbongkeun
  • Sudut coét GWS 22-230 JH Bosch Profesional kalawan 2200 230 diaméterna watt mm disc
  • A watesan ayeuna Mulai ensures mimiti aman
  • Basajan robah disc nuhun Spindle
  • Aman kerja alatan panutup pelindung distorsi-tahan jeung perlindungan ngabalikan
  • Lingkup suplai: GWS 22-230, cecekelan tambahan, panutup pelindung, kardus (3165140559720)

Langkung ulasan sarta Panungtun, tingali rujukan ieu:

  1. Buku sudut

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...