teichfilter

0
1208
teichfilter_copyright

Teichfilter 2017 nalika diuji sarta dibandingkeun

Unggal boga balong hayang balong jelas jeung beresih. Ganggang, daun jeung leutak boga tempat di balong, jadi nu meuli hiji teichfilter kaputusan dibeuli wijaksana. putusan beuli katuhu penting ayeuna nyandak - urang baris nulungan anjeun!

Naon kahayang téh balong filter?

Hiji balong kebon teh titik fokus taman. lilies cai geulis, vegetasi subur di wewengkon handap ogé lauk warni ragrag geuwat ka lamun salah imagines oasis na di kebon. Tapi hal anu penting anu leungit di dieu, cai bersih jelas. Hiji balong umumna ngeusi cai ketok bersih, tapi hanjakalna teu tetep jelas. Geus sanggeus hiji minggu, anu caina visibly kotor jeung ganggang bakal ngahasilkeun dina waktu usum panas. Jadi balong sakali bersih teu resep na oge lauk anu gering. Di alam, balong atawa situ ampir sok boga inflow na outflow. caina geus terus renewed sarta tetep jelas. Dina balong jieunan manusa jadi hiji filter balong anu diperlukeun.

operasi

Sakabéh sistem filter merlukeun hiji siklus cai jeung nu keur dilengkepan pompa a. cai kotor geus sedot ngaliwatan bahan filter sarta dialihkeun deui kana kolam renang cleaned. Ieu saliwatan nyiptakeun pindahna cai di balong, nu nyadiakeun distribusi hawa beuki seragam di balong sarta ogé masih enrich cai kalawan benötigtem oksigén. A filter balong ngalakukeun sababaraha fungsi. Eta ngaluarkeun tina najis disedot cai (beberesih mékanis), kayaning sari, serangga, foliage, Uneaten dahareun atawa lauk runtah. Mun rereged ieu dina caina, maranéhna bakal terurai sarta ngotoran caina kuat. Antukna, balong bakal "kesel". cai ema teh ideal beternak taneuh pikeun ganggang, nu ngaklaim boga salah di balong-Na. A stock lauk lajeng bisa sicken gancang atawa malah ngabales. Salian beberesih mékanis filter hiji bisa oge ngalakukan perlakuan biologis. Ieu merlukeun baktéri anu settle dina bahan filter cocog kalayan permukaan badag di filter nu. Pikeun tujuan ieu, balong filter tapi butuh sababaraha minggu 'putus-dina periode ". Ku kituna teu heran salah nunda kana saringan operasi ulah acan diaku kapasitas pinuh sarta caina teu hadé ngan sakali, sahenteuna dina purifikasi biologis.

info:

Lamun filter a ditunda kana jasa, éta bisa inoculated kalayan ngamimitian baktéri, sahingga maranéhna settle gancang.

Ngawangun balong filter

Sistem non-tekanan

beberesih balongMangrupakeun balong filter balong lanté deukeut tempat anjeunna draws caina ti balong sarta diangkut kana salah sahiji atawa leuwih peti gigireun balong. Aya bahan filter béda dina wadahna filter. Heula, bahan filter kasar ngalir ngaliwatan nu nyepeng pangotor coarsest. Sanggeus éta bahan bolong rupa anu dipaké, ieu nyepeng partikel kokotor finer. Dua prékursor bakal nyegah bahan expectant filter beuki rupa ieu ditambahkeun teuing gancang. Dina tahap ahir, hiji bahan filter anu dipaké nu mibanda luas muka badag pikeun ngidinan ka settle galur béda baktéri (Nitrobacter) jeung ngarobah zat ngabahayakeun kana gizi sarta zat bahya. Ku cai mudal lajeng pas balik kana balong.

Tekanan filter

The saringan tekanan anu hasil dipaké dina akuarium salila lila na oge cocog pikeun leutik ka balong sedeng. Aya henteu lauk di balong, rising saringan tekanan anu ukuranana balong cai nepi ka ngeunaan 30.000 liter. Dina stock lauk, jumlah cai diréduksi jadi 15.000 liter na Koibesatz on 7.500 liter. Kalawan tapis tekanan, pompa henteu immersed misah di balong, tapi sits on atawa deukeut bejana tekanan gigireun balong. Ngaliwatan compactness sarta ukuranana ngurangan, aranjeunna harese diakomodir di kebon - tanpa keur noticed. Ku sistem percetakan ogé bisa ngahontal huluna béda jeung anu jadi fléksibel sakumaha ka jero instalasi na. media filter béda téh housed di perumahan tekanan, sarupa jeung sistem non-pressurized lianna. aranjeunna ogé nyaring caina dina sababaraha tahap. Ku tekanan tina cai dimurnikeun ogé moal bisa eupan hiji batu sumber atawa filter balong ogé bakal dipasang di sababaraha jarak, contona di gudang di jero taneuh teh. Dina sakabeh sistem kalawan numput, kaasup sistem non-tekanan, cai balik bisa ogé dipaké pikeun nyadiakeun hiji watercourse dilarapkeun. Pikeun curug leutik tapi mung filter tekanan cocog pikeun sirah pangiriman nu diperlukeun. A curug brings oksigén tambahan dina cai balong.

info:

A filter balong perlu ngajalankeun beurang jeung peuting, supaya baktéri berharga teu maot di dinya.

Meresihan sistem filter

Salaku baktéri mangpaat ngamekarkeun poténsi pinuh maranéhanana di balong filter ngan sanggeus minggu, kudu taliti diurus aranjeunna. Frékuénsi beberesih gumantung individual sarta sahiji gelar kontaminasi cai. Taman balong, anu aya handapeun tangkal ngotoran gancang ti balong mana boro digolongkeun kana daun jeung kembang. Balong jeung lauk ngotoran Tangtosna, ku produk métabolik lauk jeung Sajaba ngawanohkeun feed ogé kuat ti balong tanpa lauk. Utamana Kois merlukeun sistem filter teuing ti atanapi merlukeun beberesih filter beuki sering. Jumlah lauk dipaké ogé muterkeun peran hiji. Dasarna, balong filter perlu meresihan lamun laju aliran na nurun considerably. hal anu penting bahan filter coarser nu dipaké pikeun beberesih mékanis, mindeng pikeun ngabersihan. Anjeun diuk turun di hareup, sarta tangtu eta mangrupa kaunggulan ngaleupaskeun rereged sapertos ti prefilter saméméh maranéhna terurai jeung kukituna beungbeurat kakuatan beberesih biologis baktéri. Tahap filter panungtungan kedah waktu anu pohara lila tetep permeabel tur bener ngan lamun eta kacida diperlukeun (pangalusna kantos) jadi cleaned. Pikeun beberesih a weakens baktéri aya jeung efisiensi tina perlakuan biologis nurun sakali deui. Bahan filter teu matak rinsed kalawan cai panas. cai balong bakal jadi paling hade. Pikeun ngalengkepan beberesih filter tekanan kudu switched pareum. Media filter bisa dihapus sarta cleaned. filter tekanan modern mempermudah meresihan lamun maranéhna boga deui-flushing. Dina hal ieu, media filter bisa tetep dina wadah tekanan. Dina filter balong unpressurized, media filter ogé bisa dilaksanakeun dina mangsa operasi. Ngaliwatan kamar filter atawa Mats filter nu béda, aranjeunna bisa cleaned misah ogé narik dimaksud tanpa baktéri dina peringkat panungtungan.

Milih anu filter?

pilih filter luyu pikeun balong balong urang gumantung kana sababaraha faktor. Ukuran di balong sarta volume cai anu penting. Pikeun balong jeung tutuwuhan, tapi tanpa lauk, caina balong kedah 5 kali sapoé lolos ngaliwatan filter nu. Keur ngitung ieu, anjeun kudu volume cai tina balong. Ieu bisa kasarna diitung ku panjang x lebar x jero diperkirakeun. Contona, balong jeung dimensi 4 méter ku 3 méter sarta méter jero 1,20 14,4 méter kubik atanapi 14400 liter cai. Lamun eusi ieu lima kali jadi ngompa kana jam 24 ngaliwatan filter nu, pompa filter merlukeun kaluaran kakawasaan liter 3.000 per jam (l / h). Kita Hayu stock lauk ka kuat filter balong perlu bisa nyaring mana dua kali jauh cai. Ogé, anu perumahan pikeun média filter nu lajeng gedé, sahingga leuwih bahan boga bisa ngawanohkeun pikeun nyaring. tapi mamah tiasa langsung ngaidentipikasi hiji luyu pikeun ukuran balong, contona keur balong merenah pikeun 5.000 liter, 10.000 liter atawa leuwih. Di dieu, laju aliran cai sarta ukuran tina housings filter anu merenah sacara umum. balong Koi merlukeun saringan balong utamana kuat yén ngirim cai balong ngeunaan 20 kali sapoé ngaliwatan filter nu. Di balong leuwih 15000 liter téh saringan balong unpressurized anu hadé lantaran mibanda wadahna filter gedé sarta bisa jadi ngalegaan gampang.

Fungsi tina clarifier UVC di Filter

Lamun cai balong beurat dieusian ku gizi, aya anu mindeng kakeunaan sinar panonpoé ka tumuwuhna ngaronjat tina ganggang. Malah dina cai potable normal tina jalur anu, gumantung kana wewengkon kadang tingkat nitrat rada luhur nu migawe kahadean tumuwuhna ganggang di balong. Ngatur balong jeung tutuwuhan rawa teu ngurangan nitrat nu, ganggang bakal nyandak sisi luhur. A clarifier UVC tiasa ngarojong balong filter jam gawé. Alat ieu terpadu hulu sahiji filter dina garis nyeuseup. caina pas di alat ieu lampu UV nu maéhan fungi, baktéri sarta microalgae planktonic. The ganggang rungkun babarengan jeung kukituna bisa hadé dicekel ku filter balong. teu kudu cai balong sakabeh anu sterilized, a clarifier UVC ogé bisa dijalankeun via bypass a. Sun bisa dosed via aliran cai feed. lampu maksimum pikeun tiap dinten mungkin ngan 8 jam di operasi, jadi nu teu sadayana baktéri téh tiwas. clarifiers ieu sadia dina tingkat kakuatan béda, gumantung kana kumaha ageung balong. Ieu cukup ngeunaan 0,5 - 1 watt per sarébu liter, lamun balong dipelak na nyaeta devoid lauk. Kalawan stock lauk, naek wattage required mun 3 watt per sarébu liter. Leuwih waktu, tabung UV bisa ngotoran lajeng hayu greatly dina gaya. kituna lolobana maranéhna boga jandela kontrol anu ngamungkinkeun hiji panempoan darajat kontaminasi tabung. Upami diperlukeun, maranéhna kudu cleaned. tabung UV boga hirupna sababaraha jam 1000. Kusabab ganggang jeung tumuwuhna baktéri ti derajat 10 C ° subside considerably, anu clarifier UVC kedah ngan bisa dihapus dina telat ragrag tina sistem filter.

tip:

Mun hiji busa kasar tos napel na pipe nyeuseup di balong, waktu beberesih tina sistem filter bisa ditunda. Sanajan kitu, éta pre-filter kedah teras ditembongkeun sakeudeung mingguan di ember.

Balong beberesih nedunan leres

Utamana dina usum panas, nalika balong meunang paling lampu, mindeng dimimitian gelut jeung ganggang teh. Mun balong nu bakal moal rengse, eta kudu cleaned. Ku kituna, mimiti lauk kudu bray. net ageung sareng cecekelan panjang anu pangalusna cocog pikeun ngalakukeunana. Saméméhna, wadah badag kedah sadia kalawan cai balong nu lauk méakkeun waktu beberesih balong. Nengetan hawa sarua. Tutuwuhan akuatik ogé kudu tegalan kaluar dina mangsa ieu. Pangalusna cocog anu baskets tutuwuhan aranjeunna oge ditempatkeun di hiji wadah cai. Mangka cai balong kudu ngompa pareum. Lajeng dinding balong sareng tekanan cleaner tinggi atawa sikat scrubbing bisa cleaned ogé. Dina cai low eta disarankeun pikeun ngabebaskeun taneuh alatan leutak. Who wants to ngabersihan taneuh pisan tuntas bisa nambahan cai tawar sakaligus mangsa nyeuseup, kalawan selang hiji di tungtung séjén tina balong. Ku kituna aya hiji prosés rinsing. Sagalana geus cleaned sarta ngompa kaluar cai kotor, balong kudu refilled. Pikeun nyegah hal ieu, sakabeh taneuh kaganggu, éta sasaena mawa wadahna di balong ngaliwatan tabung nepi mudal. Lamun tingkat cai bakal leuwih luhur (ngeunaan 60 cm), wadahna bisa dihapus. Ieu kedah lumaku teu teuing bédana dina suhu cai lamun lauk anu dibalikkeun. Cai dina bak ku lauk kudu taliti dicampur jeung cai balong anyar. Ku kituna, lauk lalaunan tiasa meunang dipaké pikeun éta, saméméh maranéhna téh dipaké deui. Mindeng kana cai dina dinten munggaran sanggeus keusikan teu jelas. partikel Sanajan kitu, jadi submerged settle gancang sarta filter balong nyumbang ka preserving cai gancang jelas.

Dina kualitas cai

A filter balong teu panacea a. Aya loba pamilik balong anu ngagunakeun balong filter sarta masih the wadul of ganggang jeung lauk maéhan. Sedengkeun beberesih mékanis umum jalan kacida alusna sarta cai jelas nyaeta hasilna, kualitas cai masih tiasa goréng. Kurangna oksigén, contona di taneuh bécék bisa ngabalukarkeun hiji akumulasi amonia. Rooting lauk di lantai, asup kana cai amonia di zona luhur, kadarna luhur 0,1mg per liter on lauk geus racun. Baktéri (nitrification) dina balong, amonia nu lajeng ngarobah kana nitrat jeung nitrite. Nitrite nyaeta sakumaha toksik sakumaha amonia keur waktu 10 lauk.

tip:

Pikeun meunangkeun aktivitas baktéri gancang deui lagu, balong tur filter balong teu kudu cleaned sakaligus.

nyieun putusan beuli katuhu

Sateuacan meuli tapi aya sababaraha titik pikeun anjeun mertimbangkeun deui, lantaran aya alus na kirang alus produk on pasar ka kapanggih. Pikeun meunangkeun Anjeun kaputusan gampang, urang nyadiakeun dahareun penting pikeun pamikiran ka:

1.) Nu kahiji, maneh kudu mikir ngeunaan sirah jeung ukuran balong. kudu ukuran filter balong pikeun balong ngojay atawa balong hias normal?
2.) Salaku kana efektivitas, Anjeun hoyong sistem filter nu bisa némbongkeun éfék umumna komprehensif dina meresihan?
3.) Tempat tekenan kana killing mangsa nyaring ganggang jeung baktéri? Dina hal ieu, anu UV-C filter disarankeun.
4.) Hayang a pengayaan hawa cukup sanajan dina prosés nyaring? Lauk di balong pisan ngahargaan model ieu kaayaan saringan balong.
5.) The beberesih tina filter kudu lampu sarta gampang pikeun ngalakonan, disebutkeun aktivitas ieu degenerates gancang mun jahat di lembaga anu ngurus balong.

Online atawa meuli di toko?

Nyaeta sakali kaputusan geus diwangun meuli balong filter, mecenghul sual dimana kudu meuli. Anjeun boga pilihan antara dua pilihan. Anjeun tiasa mutuskeun mésér dina perdagangan husus. Kitu ogé kitu, nu meuli di Internet. saméméh anjeun bakal manggihan dua pilihan pro jeung kontra. Urang coba nyieun leuwih gampang pikeun anjeun.

Nu meuli di toko

Di toko biasana meuli kawas lalaki anu henteu ogé versed kalawan Internet. Keur anjeun malah Internét henteu hiji pilihan lamun balong filter nyaéta bisa meuli. Mun internét geus teu dipaké pikeun ngumpulkeun informasi, mindeng ukur mantuan nasehat di warung spesialis. Pribadi, produk nu bisa dicokot langsung ku purchaser handapeun mikroskop. Jeung staf jualan bisa ideally netelakeun patarosan muka. Nya kitu, kaunggulan jeung kalemahan rupa-rupa model tiasa ngabahas lokal.

Hanjakal, staf henteu umum diajarkeun di sampurna jeung filter tema balong sarta dilatih. disadvantage kasebut mindeng sauntuyan pohara kawates model béda. Ngan pabrik tangtu dijieun supaya pilihan henteu salawasna nyugemakeun. Harga tiasa biasana neangan euweuh lingkup, nu keur meuli ti disadvantage. Mindeng salah sahiji suplai dina premium keur nasabah.

Meuli on Internét

Meuli produk béda ti Internet kiwari geus jadi indispensable. babandinganana harga turun pisan gampang jeung gancang, nawaran na bargains husus bisa kapanggih kalawan gancang sarta pabrik béda bakal disadiakeun pikeun meuli keur ujian. Tambahkeun ka yén pakaya alus hébat, meuli teu kudu agonize di toko pinuh ngaliwatan panongton. Harga for geus meunang didieu na parkir ogé disingkahkeun.

Utamana ngabandingkeun mungkin model béda téh unbeatable lamun meuli on Internet. Mispurchases bisa dihindari kitu! Pikaresepeun anu harga, sabab mindeng, pabrik nawiskeun filter balong ka harga Peta utamana alus. patarosan kabuka bisa kalayan gampang ngobrol dina telepon atawa ku e-mail. Lamun meuli on Internet teu kudu dispense ku sawala teknis jeung saran alus. Kalemahan meuli on Internet anu teu bisa kapanggih.

pangaweruh mangpaat pikeun balong bersih

Jalma anu hayang ngalakukeun hal alus keur hal balong pikeun beberesih, boga loba cara leutik mun ngalakukeun ieu:

• Contona, dina trimming tutuwuhan balong ogé-dipilih mantuan curb ganggang. Tutuwuhan balong nyaho kumaha carana nyingkahan ganggang diperlukeun gizi. The pruning tutuwuhan promotes pertumbuhan maranéhanana, nyieun ganggang gizi bisa downright snapped dina beungeutna.
• Salian balong filter bisa dipindahkeun ka dicekel ku ganggang net. Utamana dina kali panas ieu kalikeun explosively, upami teu dikawasa eta.
• anger kuat di balong ogé ngabalukarkeun leutak di handap balong, lantaran ieu téh supplier gizi ka ganggang teh. Kisaran idéal nyaéta silt nu. Dina pamakéan biasa, balong bakal visually jelas.
• Dibandingkeun ragrag gugur daun sorangan anu jaringan. Ieu nyegah polusi ku daun. ogé jaringan pitulung tetep sato jauh ti cai. Loba landak drowned geus liwat kurangna panyalindungan di balong. Tapi garong lauk boga kasempetan pikeun ngagunakeun di balong.

Perkara teu dimana anjeun mésér balong filter, éta salawasna kaputusan wijaksana mésér balong anjeun.

Bestseller Nr. 1
SunSun Bio Tambak filter CBF-200T Sistim filter kumplit jeung 9 W UVC na balong pompa 2300 L / h 35 WAnzeige
  • Filter System bio-Tambak
  • lampu terpadu UV-C
  • spons filter
  • Japan mat
  • Sistim Hiji-chamber
Bestseller Nr. 2
Tip balong éksternal filter WDF 10000 11 UV, UV-C 11 watt, pikeun balong nepi ka tampilan 10.000 liter
  • filter anyar ieu sistem lengkep kacida mujarab pikeun nyaring balong.
  • kaluar pre-disaring caina via ujung cimata-off sahingga enriched kalayan hawa ambient
  • Fitur husus mangrupa realisasi nu disebut sistem baseuh-na-garing
  • Sistim kumplit jeung 55 Watt pompa VORTEX lampu 11 Watt UV, selang inlet sarta sakabeh koneksi
  • Sajaba ti éta, produk-kelas munggaran ieu boga hiji disebutkeun ogé biasana ukur kapanggih dina jauh leuwih murah satuan kokotor solokan klep (Ø 25 mm), nu hartina hiji genah beberesih loba nu leuwih luhur.
Bestseller Nr. 3
SunSun biofilter CBF 200A filter sistem 1 Sistim chamber pikeun 6000 L / h kaasup tampilan bahan filter
  • Filter System bio-Tambak
  • spons filter
  • Japan mat
  • Hiji sistem chamber
  • Tubidimeter
Bestseller Nr. 4
Berlan UV-C tekanan filter BDF10000-UVCAnzeige
  • kakuatan dipeunteun: 15W
  • UV-C kakuatan: 11W
  • catu daya: 230V / 50Hz
  • Jumlah tanpa max lauk:. 11.000l
  • Pisan jeung max lauk:. 5.500l
Bestseller Nr. 5
Filter balong dina kaayaan cai ihandi UF 3000, filter filter sareng fitur sareng pompa cai, cocog pikeun indikator 3000 l
  • Pinter sadaya-dina-hiji filter jero cai sareng fitur cai.
  • Cocog jeung pamakéan dina balong leutik atanapi cai.
  • Kotak Filter kalawan bolu filter sarta bio bal ogé pompa, konektor pipe na nozzle.
Bestseller Nr. 6
SunSun CPF 10000 tekanan balong filter UVC 11 10000 W L / h balong filter Tambak Filter Témbongkeun
  • Bio-tekanan Sistim filter balong basajan tur uncomplicated pikeun balong nepi 12 000l
  • kinerja filter UV 11 Watt, max. kapasitas pompa 10000l / h.
  • Pikeun balong jeung lauk nepi liter 6000.
  • Ku-pass "fungsi pikeun irigasi taman
tawaranBestseller Nr. 7
Oasis Pass Filter BioSmart UVC, 16000Anzeige
  • Dipercaya Éntri-pass filter pikeun balong nepi ka 36m³
  • hatur nuhun pangropéa gampang meresihan handles na lanté solokan
  • tampilan Verschmutzungsgrad- tur hawa pikeun monitoring filter merenah
Bestseller Nr. 8
SunSun Bio balong filter lolos nyaring CBF 350C mun 90000lAnzeige
  • Ngompa kapasitas. 10000 l / h, sarta cai kudu jadi tekanan ngaleutikan gratis.
  • The Schlauchstufentüllen boga ukuran 20 / 25 / 32 na 40mm.
  • CUV Teichklärer bisa dipasang langsung dina filter balong.
  • Ukuran nu dianjurkeun sahiji balong jeung stock lauk téh 45000l.
Bestseller Nr. 9
Tip balong éksternal filter WDF 20000 18 UV, UV-C 18 watt, pikeun balong nepi ka tampilan 20.000 liter
  • Sistem panyaring anyar anu épéktip kanggo médium ageung sareng ageung dugi ka volume 20.000l
  • Sistem multi-kamar anu efektif anu efektif sareng sagala rupa téknik saringan sareng kokotor kokotor pikeun meresihan saringan
  • Téknologi baseuh-garing-garing ngagentos cai nganggo oksigén
  • Pangaruh 18 Watt UV-C sacara épéktina ngirangan ganggang sareng maéhan baktéri anu ngabahayakeun
  • 10-taun TIP Jaminan Bagian Part - gampil ngalakukeun cadang jasa online sacara online
tawaranBestseller Nr. 10
Oasis Pass Filter Siapkeun BioSmart 5000Anzeige
  • Jelas cai dijamin ngaliwatan kombinasi idéal Sistim filter sarta téhnologi UVC
  • Lengkep, susunan optimal loyog
  • Pangropéa filter basajan, santai upami némbongan tingkat kontaminasi, beresih cecekelan sareng lanté solokan
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...