Breathalyzer

0
1344
alkoholtester_copyright

Naon breathalyzer a?

a Breathalyzer mangrupakeun alat pikeun nguji alkohol napas. Lolobana testers alkohol anu dipaké dina lalulintas, di checkpoints pulisi. Alat ieu sadia dina versi béda, nu oge sasuai pamakéan maranéhanana. Ngan saprak 1998 salah bisa ngagunakeun hasil alat napas alkohol éléktronik di Jerman di pangadilan. Sanajan kitu, di dieu salah prosedur ieu ngan dipikawanoh. Ieu bakal dieu ditangtukeun ku dua hasil pangukuran béda.

Kumaha carana sangkan breathalyzer nu?

Mun alkohol dikonsumsi, hiji bursa gas dina alveoli dimimitian. Alkohol ngandung dina getih dicokot tina hawa sarta disilihtukeurkeun dina bayah. Hawa anu exhaled, sahingga ngandung alkohol tina bursa gas sarta sahingga diukur. Alat nu nguji alkohol, aya loba na aranjeunna nganggo metoda béda. Aya sensor semikonduktor nu ayeuna diukur anu dikirimkeun via robah dina konduktivitas tina sensor. The varian kadua mangrupa sensor infra red anu hade jeung inténsitas cahaya. Ku alkohol, inténsitas cahaya nyaéta low sahingga sinyal ieu dipicu. The varian katilu mangrupa sensor éléktrokimia nu diukur dumasar kana waktu. Engapan anu réaksi dimimitian ku hiji muatan listrik, anu gedé eusi alkohol, nu leuwih luhur muatan éta.

Dimana Anjeun bisa meuli breathalyzer a?

Malah dina rumahtangga swasta nu jadi breathalyzer beuki umum. Loba didieu ngajadikeun fun pihak eta, adu batur kalawan tester. patarosan ayeuna nyaeta, dimana anjeun bisa meuli eta. breathalyzer, nu pulisi geus deployed, mangrupakeun beurat jeung luhur kabeh alat pisan mahal. Pikeun somah normal a Basajan, anu tiasa didapet merenah toko online atanapi pausahaan mail-urutan patut. Di warung online Amazon anjeun gaduh Pilihan pisan hade testers, nu bisa kapanggih dina sagala variasi mungkin, kayaning a ranté konci. Éta metot nu bisa digambar dina pangalaman pembeli lianna. Sarerea oge bisa malah ngadamel judgment ngeunaan produk dibeuli di dieu.

Lamun datang ka breathalyzer dipercaya jeung téhnisna sora, pausahaan well-dipikawanoh Dräger muterkeun hiji peran krusial. Sanajan kitu, parusahaan ieu ngahasilkeun teu ukur parabot, tapi loba oge nu lianna. Jadi pausahaan ogé sells sakabeh bahan required sejen, nu diperlukeun pikeun masalah médis. Saha museurkeun Dräger Breathalyzer, kudu maca di handap taliti. Di dieu Anjeun baris manggihan loba informasi metot.

Dräger Breathalyzer nyaéta sadia dina versi béda, anu bisa mibanda fungsi béda. Aya, contona, ka Dräger Breathalyzer 6810 Med, nu nangtung kaluar luhur kabeh ku akurasi na. The Dräger Breathalyser Alcotest 7510 oge cocog pikeun pamakéan pulisi, saprak alat ieu karya akurat pisan jeung hade. Ku kituna, hasil bisa kénéh dipaké. The Dräger Breathalyzer 7410 Ditambah meuli sababaraha kali, tapi ayeuna euweuh di pasar, kusabab alat nu geus teu anéh dihasilkeun.

The breathalyzer 7110 MK III Standar IR Evidential mangrupakeun alat téhnisna canggih, nu ngabalukarkeun hasil akurat tur tamper-buktina. Persis sabab geus kasohor salaku pulisi. Ieu ogé lumaku ka Dräger Breathalyzer 7110 MK III Standar IR + EC Evidential. The Dräger Breathalyser Alcotest 9510 Evidential mangrupakeun alat modern, anu teu saeutik yakin ku penampilan na.

Pilihan leutik Ieu nunjukeun yen aya pakait alkohol tester pikeun sakabéh kahayang jeung tungtutan.

Jalma anu aya jadi resep meuli Dräger Breathalyzer, kudu make sateuacanna pamikiran kacukupan. Seleksi béda Dräger Breathalyzer ngamungkinkeun saha pikeun manggihan alat katuhu pikeun klaim pribadi.

Inpo nu langkung lengkep ihwal topik ieu bisa kapanggih langsung ti produsén, atawa malah World Wide Web. Di dieu anjeun boga kasempetan pikeun adequately ngawartosan diri ngeunaan produk béda pausahaan.

Newgen Medicals breathalyzer mangrupakeun campuran katilu senang jeung nyaho sabaraha alkohol salaku ieu sabenerna geus dihakan. Sering ka langlangan peuting sosial ieu leungit pisan gancang, ku kituna teu tiasa menyakiti pikeun nempoan tingkat alkohol getih ayeuna.

The Newgen Medicals alkohol tester ieu dijieun ku produsén Newgen Medicals. parusahaan ieu nangtung pikeun kaséhatan sarta well-mahluk na ogé nyadiakeun monitor denyut jantung, timbangan sarta alat séjén sajabana. Newgen Medicals breathalyzer milik ka acency Mutiara hébat, anu dumasar dina Buggingen, deukeut Freiburg. The Mutiara parusahaan mangrupakeun bisnis mail-urutan nu specializes di dagang online of hadwér katut sofwérna pikeun komputer.

Hiji model husus dina pasaran teh Newgen Medicals Breathalyzer kalayan tampilan LCD. Hal ieu ngamungkinkeun cek rusuh alkohol getih cacah, sabab sanggeus ukur 0,5 per sarébu hiji bisa nedunan euweuh mobil leuwih. Ngajaga diri jeung sajabana, eta sia di unggal pihak, mun niup deui.

Oge Newgen Medicals breathalyzer ATB 588 convinces sareng tingkat alkohol getih laboratorium-dites sarta jual beuli low. Tangtu, alat ieu oge cocog sakumaha pihak senang. Ieu kasampak rada lucu Anjeun inuman pisan paling. Tungtungna, unggal awakna meta béda pikeun alkohol.

Kabéh Newgen Medicals breathalyzer pisan akurat tur boga test gancang. Ieu ngan nyokot momen saeutik, nepi ka nilai ayeuna dipintonkeun.
Ogé ka kondisi ayeuna, kayaning hawa atawa asor, anu Newgen Medicals fit breathalyzer dina dina jangka waktu nu teu ngajamin akurasi ukur ajakan.

Newgen Medicals breathalyzer aya ogé leutik tur dibabawa salaku keychain dina lebet nu. Jadi tingkat alkohol pribadi sok ayeuna na sadia bisa diukur dina pihak mana wae.

Mésér aya sadayana Newgen Medicals breathalyzer Tangtu on Internet. harga low, a processing gancang jeung merenah sarta Pilihan badag sagemblengna ngayakinkeun sarta nangtung kaluar ti tiap dealer régional.

Taya pihak tanpa Clatronic Breathalyser

Kumaha mindeng henteu eta kajadian anu salah anu diondang kana pesta na oge hoyong gaduh fun dinya. Sok dina sual cemas tetep naha salah malah masih diidinan ngajalankeun, atawa lamun jumlah miras cukup ngarasakeun geus pikeun larangan nyetir. Patarosan ieu Clatronic Breathalyser salawasna bisa ngahurungkeun kaluar jasa alus. Perusahaan Clatronic dumasar dina Krefeld sarta diadegkeun ku kulawarga Claßen, ku kituna dina Cla dina ngaran parusahaan. Di dieu rupa-rupa panerapan rumah tangga jeung AIDS lianna pikeun kaperluan sapopoé anu ditawarkeun. Relokasi produksi ka Asia, ngajual bakal bisa neruskeun nawarkeun produk alus mirah.

Ka salah sahiji produk sapopoé, nu Clatronic milik breathalyzer. salah No kedah ngalih mobil tanpa anjeunna lamun manehna samemehna geus dicokot alkohol. The Clatronic Breathalyser nunjukkeun nilai dipercaya pikeun kamampuh nyetir ti supir. Sababaraha taun ka pengker nu parusahaan Clatronic alat basajan pisan dina program miboga. Ieu geus robah nyirorot. The Clatronic Breathalyser anyar nawarkeun pamaké sagala kanyamanan anjeunna ukur bisa keukeuh keur. Desain pikaresepeun tur dua mintonkeun digital badag anu pisan tampi ku konsumén. titik penting séjénna nyaéta beurat Clatronic Breathalyser. Hal ieu kacida lampu sarta boga malah dina saku anjeun salawasna kamar cukup. A loop praktis jeung accu patali oge aya.

Di sagigireun tampilan alkohol getih sarta hiji peringatan karungu nalika exceeding wates alkohol, nu boga Clatronic Breathalyser fungsi séjén. Eta mintonkeun hawa jeung malah boga jam kalayan hiji fungsi alarm. Anjeun tiasa nganggo Clatronic Breathalyser jadi jam alarm. tambah lain keur Clatronic Breathalyser teh shutdown otomatis saatos pamakéan. The accu anu ditangtayungan tur pamaké teu kudu terus mastikeun yén alat dipareuman.

Who wants to ditunda hajatan di mobilna hadir sangkan dina angkutan umum, kudu mikir sateuacanna persis naha kondisina ngameunangkeun kana beroperasi jum'atan salaku pamaké jalan. Pikeun bisa ngarasa nyaman di dieu, aya disebut alkohol testers anu méré informasi ngeunaan kaayaan kiwari pikeun uji pondok. Jadi breathalyzer AT3260. Saha kabetot dina tester alkohol AT 3260, pedaran ieu pasti kudu maca. Di dieu bisa jadi loba informasi metot sarta mangpaat kapanggih pikeun produk ieu.

Visually nu breathalyzer AT 3260 relatif basajan, acan modern. Komersil eta ayeuna aya di warna hideung. The breathalyzer AT 3260 boga sababaraha fungsi béda nu digambarkeun di handap.

teu mung nilai tapi ogé jam hiji sarta count handap dua mintonkeun digital bisa maca. Nilai ayeuna bisa ditampilkeun mah ukur aya di bagian per sarébu, tapi ogé dina konsentrasi alkohol getih. Ku kituna, boga ngabogaan margin badag. Supados breathalyzer AT 3260 bisa dibawa nalika iinditan tanpa komplikasi, tali pigeulang anu kaasup. Hal ieu ngamungkinkeun keur gampang angkutan ti unit. Énergi disadiakeun, nu lumangsung ngaliwatan pamakéan sél tombol téh bisa dijamin ku hiji shutdown otomatis tina unit. Jadi suplai énergi perlu dijamin.

Saha saha kabetot dina alat saluyu kedah, nonton tester alkohol AT 3260 jéntré. Ieu alat anu teu ngan convinces ku reliabiliti anak, tapi ogé ku betah miboga pamakéan. Ku kituna éta hiji test alkohol pakait bisa dipigawé kalayan gampang dipigawé sarta euweuh masalah for everyone. Inpo nu langkung lengkep ihwal World Wide Web atanapi dicandak langsung ti produsén, ku kituna pikeun mempermudah putusan pikeun meuli mungkin.

Breathalyzer

Pikeun kasalametan, salawasna aya.

The réstoran Italia di kota hareup sagelas alus anggur atawa bir tiis dina kaulinan bola? Ku breathalyser nu teu masalah! Di Jerman, saeutik alkohol di lalulintas jalan anu diwenangkeun. Diantara drivers luar periode trial and heubeul ti 21 taun 0,5 wates alkohol lumaku. Ti 0,3 per sarébu tapi geus di lisénsi nyetir pikeun ngabalukarkeun kacilakaan bisa jadi Isro. A assessment mere eusi alkohol pribadi dina getih ampir salawasna salah, jadi eta Dianjurkeun yén hiji breathalyzer dina mobil boga. Hiji ukuran alkohol tester kualitatif ngagunakeun kandungan alkohol napas dina getih. Persis kumaha breathalyzers dianggo, klik di dieu.

Malah di pihak na pihak ultah ka testers alkohol getih nu jadi beuki populer. Kirang tepat ukuran ulah ngaganggu pihak-goers jeung jalma pikeun ngabandingkeun antara babaturan, anu downed paling alkohol, a breathalyser pisan nguntungkeun éta cukup alus!

Kumaha kahayang breathalyzer sarta hususna dimana Anjeun bisa meuli tester alkohol getih, alkohol méter sarta breathalyzers online di harga low, urang bakal ngabejaan Anjeun dina situs ieu.

Breathalyzer Test

Who wants to telat-wengi meunang kana mobil na, kudu pariksa sateuacanna naha kaayaan sorangan bisi tina konsumsi alkohol prior diijinkeun pikeun lalulintas jalan. Nalika di mamang, anjeun kudu ninggalkeun mobil anjeun sarta ngandelkeun alternatif luyu tangtu salawasna, tapi aya ogé kamungkinan disebut tester alkohol. Teu ukur pulisi sahingga tiasa gaduh ieu alat teknis nu bisa jadi rada gunana. Saha museurkeun laporan test breathalyzer saluyu kedah maca artikel ieu. Di dieu Anjeun baris manggihan leuwih ti laporan test breathalyzer.

Alkohol testers Newgen Medicals mangrupa laporan test breathalyzer munggaran tur nyaho cara rélatif murah tina tester alkohol modern. Visually, alat ieu kawilang basajan sahingga diteundeun nétral. alkohol getih ditampilkeun mungkin muncul boh salaku perséntase, dina bagian per sarébu, atanapi di miligram per liter. Di dieu, dina nilai maksimum anu dibereskeun dina 1,99 per sarébu. Bacaan mangrupa nuhun kawilang basajan kana tampilan bercahya.

alat ieu sahingga cocog pikeun pamakéan teratur sarta nyadiakeun alternatif béaya-éféktif pikeun parabot leuwih mahal - naon laporan test breathalyzer nembongkeun.

Laporan test breathalyzer kadua ngurus jeung alat disarengan dibanderol Clartronic. Produk ieu kieu nyadiakeun dua mintonkeun LCD, sahingga nanganan ogé. A nada warning informs pamaké ngaliwatan tingkat alkohol getih. Ku kituna éta alat sok siap, eta otomatis pareum lamun teu dipaké pikeun waktu lila. Kituna nyimpen énérgi pikeun pamakéan salajengna. Beurat low ngajadikeun Breathalyzer ieu pendamping sapopoé idéal.

Dina ieu laporan test breathalyzer jeung alat Alcotest® 7410 must. Unit ieu paling mahal dina laporan test breathalyzer ieu. Harga tinggi anu diyakinkeun, kumaha oge, ku loba prestasi teknis. Ku kituna, alat ieu bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh individu. Sajaba ti éta, Alcotest diwenangkeun 7410 nu nyimpen kaliwat hasil guna bisa nyadiakeun gambaran hadé. Dina detik 15 alat ieu nyadiakeun hasil akurat.

Saha anu geus maca breathalyzer ieu laporan test perhatian ayeuna bakal tiasa gampil milih alat a. Ku kituna, tester alkohol ieu mawa Review dina kaputusan pameseran.

digital Breathalyzer

A breathalyzer digital ukuran eusi alkohol tina hawa urang hirup. Ieu mungkin sabab di konsumsi alkohol di alveoli, hiji bursa gas lumangsung. Di tukeran gas ieu, alkohol ngandung dina getih anu dicampurkeun jeung hawa kaseuseup sarta dikirimkeun ka gempur. campuran gas ieu diliwatan mun sensor ku niupan kana alat, nu ukuran eusi alkohol.
Pikeun pamakéan imah, aya loba nu lian na pabrik tina tester alkohol digital, dina pangadilan tapi ukur hasil pangukuran nu dipikawanoh, nu diukur ku alat Alcotest 7110 Evidential Dräger, kituna peralatan ieu mindeng dipaké ku pulisi. Gawéna dua padika ukur, sarta mangrupakeun sahingga akurat pisan.
A tester alkohol digital nyaeta jadi leutik nu eta fits dina saku atawa Ngadu sarta bisa dibawa ka pihak salajengna. Pikeun pamakéan a mouthpiece mun ditempatkeun, nu disadiakeun ku unit. Hal ieu dirarancang meh bisa gampang pikeun nyimpen on malah di gelap. Kana mouthpiece, nu matuh test blows tur alat nembongkeun eusi alkohol getih dina tampilan nu. The AT 3260 of Clatronic nembongkeun nilai nepi ka 1,9 per sarébu jeung sinyal gera lamun nilai leuwih 0,2 na 0,5 per sarébu anu kahontal ku sabab nilai ieu teu kudu didorong leuwih mobil atanapi diwenangkeun. Sateuacan nganggo ngeunaan 20 menit teu kudu mabok, sabab lamun heunteu aya résidu alkohol dina rohangan lisan tetep hadir sarta breathalyzer digital lajeng bakal némbongkeun teuing tinggi hasil pangukuran.
Biasana mangrupa breathalyzer digital nyaéta gampang ngagunakeun, kayaning alat tina Newgen. kenop tekenan basajan pikeun nganapigasi ngaliwatan menu jeung dikawasa sadayana pengukuran. A breathalyzer digital nyaéta ekonomis dina pamakéan, mangka Powered by dua accu nu cukup pikeun ngeunaan 1500 pengukuran. Mindeng, alat saperti oge boga hiji otomatis Cicing-pareum.

Bestseller Nr. 1
Vivibel Breathalyzer Pulisi Jejer Alkohol Aléter, Sénsor Profesional Akurat Portik Semikonduktor Sérédéster LCD LCD Tempat Tester nganggo 10 Indicator Mouthpiece
  • 【Akurasi di tingkat pulisi】 Vivibel breathalyzer sareng sénsor semikonduktor canggih, nguji konsentrasi alkohol getih anjeun (BAC) leuwih akurat sareng langkung gancang. (0,19 BAC atanapi 1,9g / L max). M méteran alkohol Vivibel is FDA sareng CE Certified.
  • Arm Alarm Calakan】 Upami tingkat alkohol leuwih luhur tina 0,05% BAC, LCD bakal beureum beureum, bip terus-terusan, sahingga ngingetkeun supir.
  • 【Bampang sareng dibabawa design Desain super-kompak, napas napas saku dina kantong anjeun sarta gampang waé sareng nyandak iraha waé anu mana waé. Idéal pikeun drivers.
  • 【Operasi Gampang】 Ngan asupkeun batré 2 AAA, pencet saklar breathalyzer, antosan detik 10 kanggo ka pemanasan, teras anjeun tiasa ngamimitian nguji. Breathalyzer bakal otomatis mareuman pikeun nyimpen daya saé teu aya operasi.
  • Cont Eusi Paket】 Vivibel Breathalyzer kalawan Keychian, 10 mouthpieces tiasa diresihan sareng ngagantikeun tetep anjeun jauh tina baktéri. 30 poe ngajakan duit balik sareng jaminan 12 bulan pikeun ngagantian produk.
Bestseller Nr. 2
Drivaid breathalyzer, napas napas pulisi digital kalayan sensor semiconductor, mobil Breathalyzer kalayan cangkemé 20, Profesional Alkohol Nafas Alatan Éncéris Akurasi anu Profesional
  • Profesional sareng Méwah: Éta detéktor anu séhat anu ngagunakeun téknologi sensor semikonduktor canggih. Anjeun tiasa langsung nangtoskeun upami anjeun tiasa nyetir jalma anu nginum alkohol. Pencét tombol pikeun nunjukkeun hasil tés.
  • Diganti Mouthpiece: breathalyzer Ieu hadir sareng sungut gantian 20. Batré 3 AAA, napas 1, manual pangguna 1, kantong neundeun 1 kalebet.
  • UNIT MEXUR 3: unit 3 sayogi,% BAC, ‰ BAC, mg / l. Éta otomatis dipareuman saatos menit 3 tés tanpa aktivasina. Anggo penganalisis respiratory 20 menit saatos inuman anu terakhir. Saatos tes anu terakhir, tunggu sahenteuna 3 menit kanggo ngamimitian ujian anu salajengna.
  • JAMINAN: Upami anjeun gaduh masalah sareng pesenan anjeun, mangga ngahubungi kami langsung. Kami bakal ngabales dina jam 12 pikeun ngabéréskeun masalah. Drivaid nunjukkeun perhatian anu sepuh kana pangalaman palanggan sareng kualitas produk urang. Kami geus jangji bakal salawasna nyayogikeun palayanan pelanggan anu pangsaéna.
  • Hasilna kaluar awal & Cerdas Alarm & Energy Saver: Upami hasil tés langkung saé 0,05% bac atanapi bacaan 0,50 0.2 atanapi 0,25 mg / l atanapi 50 mg / 100 ml, lampu beureum bakal muncul dina layar LCD sareng sora bakal sinambung. Mangga baca petunjuk sacara saksama sateuacan dianggo. Saatos nguji 5 detik sareng uji coba sareng Batré 3 AAA, alat sacara otomatis dipareuman pikeun ngahemat kakuatan. Éta ogé dirancang kalayan tampilan kakuatan-kakuatan rendah.
Bestseller Nr. 3
Pulisi Nasharia Breathalyzer Gauge Méter Alkohol, Téknologi Sensor Semiconductor Sensor Sensor Digital LCD tés testillét tester kalawan 10 Petunjuk Mulut
  • Ur Ketepatan dina tingkat pulisi】 Nasharia Breathalyzer nganggo sensor semikonduktor canggih, uji konsentrasi alkohol getih anjeun (BAC) langkung akurat sareng langkung gancang. Sareng Meter Alkohol Sylanda mangrupikeun FDA sareng CE sertipikasi.
  • 【Bampang sareng dibabawa design Desain super-kompak, napas napas saku dina kantong anjeun sarta gampang waé sareng nyandak iraha waé anu mana waé. Idéal pikeun drivers.
  • 【Cerdas Alarem】 Nalika kandungan alkoholna langkung luhur dibanding 0,05% BAC, éta ngaluarkeun bip anu terus-terusan sareng ngingetkeun supir supaya teu nyetir.
  • 【Operasi Gampang】 Ngan asupkeun batré 2 AAA, pencet saklar breathalyzer, antosan detik 10 kanggo ka pemanasan, teras anjeun tiasa ngamimitian nguji. Breathalyzer bakal otomatis mareuman pikeun nyimpen daya saé teu aya operasi.
  • 【Eusi Paket】 Nasharia Breathalyzer kalayan mulut 10 anu tiasa dibersih sareng sungut anu tiasa diganti tiasa ngajauhan baktéri. 30 dinten kéngingkeun uang deui sareng jaminan 12 bulan dina penggantian produk.
Bestseller Nr. 4
Breathalyzer keur Éropa, kaasup Perancis, Inggris, Jerman (Kembar Pek) Témbongkeun
  • test alkohol disposable - 2er Pack
  • hirup rak lila, bulan 18 minimum
  • Gampang ngagunakeun, hasil di 3-4 menit
  • Lega rentang ukur: 0, 0.2, 0.5 na 0.8 per sarébu - pikeun kalolobaan nagara Éropa
  • Parentah di Inggris, Jerman, Perancis jeung basa Polandia
Bestseller Nr. 5
UBRU alkohol tester, alkohol getih tester akurat Profesional Napas Alkohol detektor sensor semikonduktor Pulisi Digital LCD Persis alkohol tester kalawan mouthpieces jeung tampilan kantong lawon 6 1
  • 🍺🍺 【tinggi akurasi jeung LCD digital DISPL】 Jeung sensor semikonduktor hipu nembongkeun eusi alkohol dina getih akurat dina detik. UBRU breathalyzer nawarkeun hasil test kacida akurat, tolerates tingkat BAC reliably tinggi .The lampu beureum ngajadikeun maca peuting gampang.
  • 🍺🍺 【alarem otomatis jeung daya ngahemat】 Lamun hasil tina ukur liwat 0,5 ‰ BAC, Alkohol tester bakal ngingetkeun maneh kalawan alarm nu karungu. Napas Alkohol detektor 5 detik ieu otomatis Cicing off sanggeus test dina urutan pikeun ngahemat daya. Sajaba ti éta, alkohol tester ngabogaan indikator tingkat batré.
  • 🍺🍺 【】 salah rampa operasi breathalyzer The pisan gampang ngagunakeun. Kantun nyelapkeun dua accu 1.5V AA, ngahurungkeun testers alkohol Anjeun tur ngawitan nguji. Anjeun tiasa sacara gampil ngarobah unit tur nyetel thresholds BAC custom pikeun tés. (Perhatikeun yén accu teu kaasup)
  • 🍺🍺 【genep MOUTHPIECES babagi】 Napas Alkohol detektor hadir kalawan 6 sapotong mouthpieces na kantong lawon, anu mouthpieces bisa cleaned na didaur. Loba gampang nguji keur kulawarga anjeun atanapi sobat anjeun.
  • 🍺🍺 【salempang-FREE garansi】 Dina raraga ngaktipkeun konsumén urang mésér tester alkohol ieu kami saratna poé 30 ngabalikeun duit atawa ngagantian; jeung hirupna bébas rojongan teknis.
Bestseller Nr. 6
Ace Breathalyser AF 33, TU-Wina akurasi: 97,9% - Polda Persis tampilan
  • akurasi sakabéh nurutkeun ulikan ngeunaan Universitas Téknis Vienna: 97,9%
  • sensor Ace "M" keur durability alus teuing jeung umur panjang
  • Remembering calibration nu
  • Diwangun-di counter kalawan diwangun-dina mémori recalls tes 10 panungtungan
  • status batre sareng shutdown otomatis
Bestseller Nr. 7
Drivaid Breathalyzer, Narkoba Alkohol Nambangan Anu Bisa Ngawatungkeun deui sareng Sensor Semiconductor, Digital LCD Display, Breathalyzer sareng 20 Mouthpiece Indicator
  • Drivaid Breathalyzer hadir sareng 20 Mouthpieces sareng Batré Lithium Ion 1 Rechargeable. Hal ieu dieusi ku batré 3,7 V Li-ion (kalebet)
  • Batré litium built-in: breathvazer Drivaid énggal gaduh batré litium anu diwangun anu tiasa diisi ulang deui sareng tiasa dicas deui liwat palabuhan kabel USB mikro anu kalebet.
  • Breathalyzer nganggo téknologi sensor semikonduktor canggih. Ieu tiasa gancang janten hasil tina ditilik naha anjeunna tiasa nyetir atanapi henteu. Kalayan ngan hiji konci, anjeun tiasa ngaktipkeun sareng mareuman kakuatan sareng ningali jumlah ujian anu dilakukeun.
  • Bilas sungut anjeun nganggo cai tawar sateuacan nganggo perkakas. Hasilna tés nyaéta 20 menit saatos waé nginum. Tes langsung saatos nginum ngan ukur tiasa nunjukkeun eusi alkohol anu ayeuna dina sungut. Mangga antosan sahenteuna 3 menit sateuacan ujian anu salajengna.
  • Tingkat Kaamanan: Kanggo ukuran tingkat alarem pikeun tingkat alarem, konsentrasi alkohol ditingalikeun dina tampilan anu gaduh lampu bodas. Tingkat waspada: Kanggo pangukuran nu sami sareng saluhureun tingkat konsentrasi alarem, penganalisa bakal bip na lampu lampu beureum bakal nyababkeun 10 kali
Bestseller Nr. 8
Pulisi Nasharia Breathalyzer Gauge Méter Alkohol, Téknologi Sensor Semiconductor Sensor Sensor Digital LCD tés testillét tester kalawan 20 Petunjuk Mulut
  • Ur Ketepatan dina tingkat pulisi】 Nasharia Breathalyzer nganggo sensor semikonduktor canggih, uji konsentrasi alkohol getih anjeun (BAC) langkung akurat sareng langkung gancang. Sareng Meter Alkohol Nasharia mangrupikeun FDA sareng CE sertipikasi.
  • 【Cerdas Alarem】 Nalika kandungan alkoholna langkung luhur dibanding 0,05% BAC, éta ngaluarkeun bip anu terus-terusan sareng ngingetkeun supir supaya teu nyetir.
  • 【Bampang sareng dibabawa design Desain super-kompak, napas napas saku dina kantong anjeun sarta gampang waé sareng nyandak iraha waé anu mana waé. Idéal pikeun drivers.
  • 【Operasi Gampang】 Ngan asupkeun batré 3 AAA, pencet saklar breathalyzer, antosan detik 100 kanggo ka pemanasan, teras anjeun tiasa ngamimitian nguji. Breathalyzer bakal otomatis mareuman pikeun nyimpen daya saé teu aya operasi.
  • 【Eusi Paket】 Nasharia Breathalyzer kalayan mulut 20 anu tiasa dibersih sareng sungut anu tiasa diganti tiasa ngajauhan baktéri. 30 dinten kéngingkeun uang deui sareng jaminan 12 bulan dina penggantian produk.
Bestseller Nr. 9
Hiji Lengkah breathalyzer, EU-Perancis ukuran Certified of 0,0, 0,2, 0,5 na 0,8 tingali diagram pikeun tiap nagara dina tampilan sapotong EU, 2
  • Hiji Lengkah mangrupakeun breathalyzer disposable pikeun ngukur kadar alkohol getih ku napas anu.
  • test kudu dipigawé sahenteuna 15 menit sanggeus konsumsi alkohol panungtungan.
  • Hiji Lengkah geus dirancang pikeun pamakéan pribadi.
  • parentah multibasa - Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol sarta Italia.
  • Mintonkeun nilai pikeun sakabéh Éropa, henteu ngan keur Perancis atanapi Skotlandia.
tawaranBestseller Nr. 10
Alviller tester breathalyzer alkohol getih dibabawa, sensor semikonduktor akurat napas alkohol ukur alat LED tampilan promille tester kalawan mouthpieces 5, pulisi Persis alkohol layar Méter
  • 【Akurasi High na sensitipitas】 The Alviller alkohol tester ieu dilengkepan hiji sénsor alkohol semikonduktor oksida canggih, nu nyandak precision gancang jeung profésional pikeun nyetir aman. Katepatan tina promille tester ieu: -0,01% -0,02% dina 0,05% BAC.
  • 【Calakan fungsi Siaga Sora】 tester alkohol kami boga fungsi alarm. Lamun hasil test 0,05% BAC (atawa 0,5 g / l) atawa leuwih, mintonkeun breathalyzer "bahaya" kalawan alarem akustik. Lamun hasil antara 0,02% - 0,05% BAC ditempokeun ku alat uji lemes "Awas" dina.
  • 【】 Awéwé anu maké, cukup mencet nu Dina tombol / Pareum pikeun 1-2 detik balikan deui alat, antosan 10 detik ka haneut nepi, niup lajeng 5 detik kana méteran alkohol. Hasil uji geus dipintonkeun dina layar LCD dirancang kalayan lampu bulao, gampang maca. Pikeun meunangkeun hasil nu leuwih akurat, mangga antosan antara unggal test tilu menit.
  • 【Mouthpieces ditukeurkeun jeung hemat energi】 The tester alkohol hadir kalawan lima mouthpieces, jadi maneh na kulawarga anjeun sareng babaturan Anjeun tiasa sembarangan dipaké. promille tester kami geus Powered by 2 accu x AAA (teu kaasup) jeung otomatis pareum sanggeus 5 detik pikeun ngahemat daya.
  • 【Compact & Hotspot】 The Alkoholanalysator, kalayan ukuran 11,3 5,2 * * 2,5 cm, beurat net nya ngeunaan 40 g. Ieu sampurna pikeun supir. Sanggeus nginum anu dianjurkeun 20 menit antosan pikeun nguji éta.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...