Cat panutup

0
3070
Cat panutup kalawan ucing

Statistik ngaduga yén ngeunaan 13,4 juta ucing nu hirup di rumahtangga Jerman. Henteu ngan boga ucing, anu yearning keur kabebasan jeung kamerdikaan babaturan opat laga populér bakal sadar. Kituna Ideally, loba pamilik ngawenangkeun sato maranéhanana gigireun tetep di susun clearance disebut, éta teh tinggal ker, Iwal kaayaanana diturutan lingkungan, éta sering target, sato ku Cat panutup parobahan bebas ti jero ka luar tur nyatujuan deui. Ku kituna, wadah teu ukur usaha considerable nu bisa timbul rada lamun ucing tercinta hayang bersaing langkung sering atawa mahiwal (pikeun urang manusa) beurang peuting waktu lorong jero rohangan atawa kaluar ngaheéat. Leuwih ngamungkinkeun gerak bebas tina ucing nu Auslebung disebut tadi kabebasan pangjurung jeung salaku hasilna ngabalukarkeun ucing senang tur resep gaul.

Naon téh panutup ucing pisan?

handapeun hiji Cat panutup dasarna nujul hiji alat teknis anu ngamungkinkeun ucing, hiji disebutkeun ngasupkeun aréa passable teu bebas pikeun aranjeunna atanapi ninggalkeun. Paling sering, pamakéan sahiji panutup ucing salaku kamungkinan kedah antara hiji apartemen Pikeun ngarobah atawa imah sarta aréa gratis. Ieu tiasa, contona, hiji balkon, taman, atawa sababaraha aksés lianna ka wewengkon outdoor umum.
Sanajan kitu, widang salajengna ngeunaan flaps ucing oge tiasa produksi diakses tina sawatara wewengkon dina hiji imah atawa hiji apartemen. Ku kituna, hiji panutup ucing, upamana ngawula nyadiakeun aksés ka kamar jeung litter ucing atawa titik feed tina ucing tanpa aranjeunna eta gumantung ka lawang muka.

asal

Anu sumping munggaran dina gagasan groundbreaking nyiptakeun ucing domestik na hartina aksés ucing panutup, pasti moal verifiable. Tapi paduli naha kabeneran, atawa disebut "urban legend", acan carita Sir Isaac Newton ngabogaan pesona tangtu sakumaha manggihan na. Ieu kedah salawasna diserep salaku matématikawan sarta manggihan dina karyana, geus dilengkepan panto ka kantor-Na jeung liang sarta alat tilepan hareup-dipasang pikeun ngidinan na aksés piaraan kapan pikeun nalungtik.

Tata sarta instalasi

salah rusuh geus anjog salaku boga ucing dina titik nu mana ucing sarta diri ku Pamasangan hiji panutup ucing hayang ngalakukeun hiji ni'mat badag. Tapi saméméh hiji meunang bade, hal béda mertimbangkeun jeung nangtukeun.

struktur

Fungsi dasar tina panutup ucing téh atra. ucing bebas tina campur tangan urang bakal meunang ka mana maranéhna rék dinya, sarta dimana urang ngidinan eta. Ku alatan éta, biasa, encountered flaps dinten ucing diwangun ku dua komponen. Hiji mangrupakeun jenis pigura atawa perumahan, anu dipaké di titik dipikahoyong dina lawang dijieun pikeun ucing. Komponén kadua nyaéta panutup nu nutup lawang deui, tapi di dieu petikan tina ucing ngamungkinkeun.

pilihan naon aya?

Salaku versi dasar ampir kabeh flaps ucing dina pasar dinten palastik téh bisa kapanggih. bahan Ieu awét sarta bisa tahan ucing cakar ogé. Saterusna, éta tahan ka cikiih sarta rereged séjén yén ucing jigana bisa ditinggalkeun aya dina jalan ngaliwatan panto.
Kusabab malah ucing freiheitsliebendste moal salawasna mun attain ka madhab, geus ngadegkeun sorangan salaku mékanisme panutupanana kalolobaan flaps ucing kiwari disebut 4 arah Ngonci. Ieu mangrupakeun palang anu ngamungkinkeun setélan 4. Di sagigireun Ngonci lengkep jeung diakses pinuh dina duanana arah larangan sapihak kénéh mungkin. Ku kituna ukur jalan ka hiji, atawa cara séjén bisa boh dileupaskeun. Ieu ensures, contona, anu ucing malem salawasna bisa meunang kana imah, tapi ieu teu bisa deui dina mangsa peuting ninggalkeun unnoticed.
Gumantung kana instalasi kasebut, sababaraha sarat tambahan bisa jadi ditumpukeun dina flaps ucing. Jadi industri geus direspon, maturan sababaraha model jeung sagala rupa fasilitas:
- flaps ucing kalawan Draf segel - pikeun sakabeh lokasi sareng aksés ka luar
- versi Air-kedap tur insulated - hususna sarat beuki nuntut pikeun konstruksi hémat énergi geus ngaluncurkeun sababaraha model nu ngahasilkeun cara amplop wangunan airtight sarta pikeun mastikeun standar insulasi termal, contona, anu dipikahayang di imah pasif.
- Models jeung kontrol aksés - madhab mana ucing séjén bisa balik, tapi teu nepi ka meunang kana imah atawa apartemen. kadali nu biasana via pamancar, nu ucing geus ngagem dina kongkorong jeung eta.
- Versi kalawan panutup transparan - naluri maranéhanana nyegah eta pikeun sakabeh ucing di komisi tina tempat secluded
- flaps ucing jeung bel - ambéh master atanapi Jeng salawasna bisa mikawanoh nalika favorit maranéhanana ngaliwatan éta panutup ucing jeung dina scratching Post mana.
hususna, leyuran husus pikeun nyingkahan masalah sareng non-insulated na leaky flaps ucing nawarkeun éta Inggris-diomongkeun. Di dieu téh beuki encountered pernyataan finansial nu energetically dioptimalkeun duanana, sarta sabenerna minuhan sarat teknis pikeun hawa sarta tightness cai utamana dina bagean pasar tinggi-dibanderol. panyadia individu masihan keur model maranéhna malah resistances mindahkeun panas di mana malah sarat tina aturan modern kayaning ka appropriately dioptimalkeun na mana lawang Énergi Konservasi Act nepungan. Sanajan kitu, alatan rarancang kompleks, ieu euweuh cukup ku leumpang flaps ucing, tapi leuwih listrik Powered shutters anu otomatis muka nalika approaching sato atawa schleißen. actuation nu normalna mah via chip, nu ieu boh didukung atanapi kerah teh malah dipelak. Biasana teu langkung ti hiji panutup ucing, tapi ti panto piaraan anu didieu diucapkeun. Kusabab waragad teknis na finansial, sistem misalna teu prevailed on pasar Jerman to date, jadi yén panutup ucing dipikawanoh di sakabéh varian sadia tetep ubar tina pilihan.

lokasi

Salah sahiji pertimbangan pangpentingna geus pasti hiji tempat nu panutup ucing bisa kantos diwangun. Sababaraha patarosan dasar bakal ngabantu dina nangtukeun lokasi optimal.
Dimana eta bisa ideally dipaké ku ucing? Panutup pangalusna sia lamun ucing boh teu bisa ngahontal atawa commits ngan kusabab hiji situasi praktis kedul. Pasti, ieu manglaku ka dua sisi!
Dimana éta ucing panutup bothers jalma sahanteuna? Saloba ngadegna ucing mantuan boh lalaki moal ningali panutup pikeun alesan estetika dina widang anu béda, atawa kedah draf tur tiis bakal ngurangan ku panto ka wewengkon mana deui interferes kana sahanteuna. Komo flaps pangalusna nu hanjakalna masih nyetir hujan ngayakeun lengkep hawa sarta pamustunganana sagala insulated pohara kawates.
Dimana anu disababkeun ku panutup nu aya éfék négatif?
Suplai hawa jeung hujan penetrating henteu ngan pikaresepeun tapi ogé bisa ngabalukarkeun karuksakan kana komponén sakurilingna dina ngajalankeun panjang. Sanajan henteu salawasna maot geuwat ku Uap masalah, tapi anu nutupan lanté anu awon kapangaruhan gancang.
Dimana tiasa instalasi jadi téhnisna dilaksanakeun?
Henteu sakabeh komponen nu cocog pikeun pamasangan hiji panutup ucing. Dimana hiji témbok partisi lampu ieu kamungkinan ngaruksak ku nyieun bubuka diperlukeun, bisa gancang ngahasilkeun usaha considerable dina narabas témbok beton masif atawa malah kudu épék kritis dina anggota struktural.

Inpo teknis pikeun instalasi

Kaunggulan jeung kalemahan tina rupa-rupa

Kaunggulan tina hiji panutup ucing nu atra. éta Stubentieger bisa mindahkeun bebas sarta ngaheéat kana wadah cara countless kana panto atawa jandela. kumaha oge, aya kalemahan mindeng kirang atra rupa flaps ucing:
- Naha praktis atawa teu, geulis geus pasti boro mangrupa panutup ucing. Kituna, kudu sahenteuna dianggap di Pilihan situs, teu merta pikeun nempatkeun petikan dina fokus perhatian.
- Aya henteu leres airtight na rainproof ucing panutup di pasar Dasarna aya. Kalolobaan creeping, tapi leungitna permanén tina hawa haneut mana sareng alat sapertos kituna pakait. Hiji konsekuensi nu leuwih atawa kurang noticeable rising waragad pemanasan di usum tiis.
- ogé bisa dilawan meureun kanyataan yén unggal ucing dina "datang ka imah" ampir inevitably mawa kokotor dina suku atawa dina bulu kana imah atawa apartemen. Jadi beuki mindeng ucing denies jalur kasebut, gede biaya kamungkinan janten total.
- Utamana tanpa kontrol aksés éléktronik teu ukur sato sorangan boga panutup ucing, tangtosna, kamungkinan aksés. Sagampil alami, naon baé babaturan opat laga lianna bisa mungkir cara nu sami sareng make uninvited Saeful atawa ogé ngaku dina sofa domestik. Utamana di wewengkon mana loba ucing anu dina lebet nu, aspék ieu teu matak teu dipalire.
- Utamana ucing panutup dikawasa sacara éléktronik di sisi séjén nyadiakeun pikeun disadvantage pisan béda: di kénéh lolobana ditanggung ku pamancar kerah nempatkeun bareng jeung kerah pakait nyaeta pamustunganana hiji objek asing Ieu bisa ngaganggu jeung ucing dina excursions maranéhanana sahenteuna, tapi ogé gancang ka sumber sabenerna bahaya anu .. Utamana dina bushes nawaran kerah a target pikeun cabang, tina nu éta ucing, sakali hooked kana kerah, biasana moal bisa extricate sorangan.

Pamakéan praktis

Dina kalolobaan kasus, lamun ucing nyokot panto nya, atawa teu némbongkeun kacida gancangna. Pasti salah kudu ngamimitian ku méré kasempetan pikeun neangan dipaké pikeun awak asing anyar di wewengkon jeung ngajajah kasempetan sorangan. Gumantung kana sifat anjing Anjeun ieu bisa lumangsung gancang, atawa butuh sababaraha poé nepi ka ngalengkepan. Bisi wae, teu paksaan kudu exercised, tapi jadi dibéré Pace sato nurutkeun waktu.
Tapi tétéla éta ucing maranéhna panto hareup anyar teu hayang make, nasihat alus biasana mahal. akuisisi geus rengse tur instalasi geus rengse, saha nilik salaku kawas nalika inovasi kasebut boycotted? Ngabantu janji counselors countless sabudeureun piaraan tercinta. Sugan kahiji diusahakeun kaluar métode anu geus digawé pikeun mawa ucing lalaunan kana kabebasan anyar. Atawa meureun sababaraha usaha anu diperlukeun pikeun manggihan pendekatan katuhu. Di dieu, teuing, waktos na Persib mangrupakeun konci pikeun sukses.
tapi ogé nempokeun pendekatan ieu teu dianggo, nangtung kaluar salaku Resort panungtungan palatih sato sadia pikeun ngawanohkeun ucing anjeun lalaunan ka panutup tantangan ucing.

Asesoris keur flaps ucing

Ahéng, pasar pikeun flaps ucing nyadiakeun rentang cukup low of asesoris. Utamina modul ékspansi anu sadia anu ngawenangkeun instalasi misalna dina tembok utamana kandel, atanapi di komponén lightweight ngawenangkeun jenis struktur bébas-nangtung. Saterusna, loba "fashionable" asesoris sarta dijual utamana mah pikeun varian husus, saperti klep dikawasa sacara éléktronik. Sanajan kitu, éta kirang ngeunaan asesoris husus pikeun flaps ucing, tapi collars leuwih universal anu, diantara lain perkara, nyandak jauh Chips lawang panto bisa dipaké.
The katalog asesoris cukup leutik dipercaya jadi alatan kanyataan yén éta biasana dina ucing flaps ka-install sistem anu timer ngandung sarta pinuh hanca. Tambahan, ekstensi atawa ngagantian bagian nyaeta didieu biasana ngayakeun diperlukeun atawa mangpaat.

Naon patali produk nu aya?

flaps ucing pasti ngawakilan ngagantian panto Kalolobaan paling nyebarkeun pikeun pets téh. lembaga comparable teu enforced di lebar, atawa aranjeunna di pasar ka extent comparable aya. Hal ieu méré hiji gagasan tina posisi husus ngeunaan ucing salaku piaraan ku kamerdekaan tangtu.
Hiji iwal teh flaps dog kitu dieksekusi, tapi considerably gedé dirancang. Ieu nawarkeun kauntungan sarua salaku flaps ucing, tapi diadaptasi kana dimensi anjing. Tapi solusi ieu teu prevailed to date. Sanajan kitu, cukang lantaranana bisa jadi utamana alatan kanyataan di dieu yén anjing jauh leuwih mindeng on leash a ninggalkeun imah jeung jarang nu tahanan release bebas.

tawaranBestseller Nr. 1
Trixie 38641 4-jalan haratis-ayun panto, torowongan, tampilan bodas
  • keur ucing
  • plastik
  • Transparan panutup-noise
  • Kalawan segel husus sarta panutupanana magnét
tawaranBestseller Nr. 2
SureFlap microchip ucing panutup, tampilan bodas
  • Kontrol via microchip atanapi SureFlap kongkorong pendant
  • Nyegah penetrasi sato asing kana asal anjeun
  • Sareng sadaya format microchip konvensional di dunya (9-, 10- & 15stellig) cocog
  • Toko nepi ka 32 angka microchip béda atawa kongkorong pendant
  • Batré dioperasikeun (nepi ka 12 bulan tina hirup batré)
tawaranBestseller Nr. 3
SureFlap microchip ucing panutup, tampilan coklat
  • Kontrol via microchip atanapi SureFlap kongkorong pendant
  • Nyegah penetrasi sato asing kana asal anjeun
  • Sareng sadaya format microchip konvensional di dunya (9-, 10- & 15stellig) cocog
  • Toko nepi ka 32 angka microchip béda atawa kongkorong pendant
  • Batré dioperasikeun (nepi ka 12 bulan tina hirup batré)
Bestseller Nr. 4
IADO ucing panutup, 4 cara solenoid panutupanana ucing panutup, ucing / panutup anjing kalayan torowongan (M) ad
  • 【Produk Bahan】 Panto dijieunna tina palastik ABS awét, kalawan jero instalasi 20 - 50 mm, sakabéh diménsi 190 x 200 mm, motong 157 x 168 mm ukuranana klep 150 x 160 mm panto fits sampurna jeung Haute Irlandia, anu torek ti 10 KG sarta rubak taktak anu leuwih leutik batan 150mm.
  • 【4 arah panutup】 1.komplett kabuka 2. 3.nur lengkep ditutup kaluar atanapi 4.nur murni.
  • 【Bahan】 The ucing panutup dijieunna tina palastik awét ABS, cuaca-tahan jeung gampang pikeun ngabersihan.
  • 【Instalasi Mudah】 ieu piaraan panto keur tembok bata, panto kai, lawang tina cocok PVC, uPVC jeung logam jeung bisa jadi di lawang na tembok gaduh ketebalan tina 2 - 5 cm pipir dipasang.
  • 【】 Panutupanana Magnetic panto freewheeling Ieu pisan sepi tur, ku segel husus sarta konci panyalindungan optimum magnét ti Draf. Konci kaamanan nu diwangun-di baris mantuan anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun nu comings na goings kontrol sato Anjeun.
Bestseller Nr. 5
panutup nadi Iado, 4 cara panutup magnét flap ucing, panutup ucing / anjing sareng indikator torowongan (L)
  • 【Ukuran jeung bahan】 Pantona disusun ku ABS palastik kuat, kalayan jero instalasi 20 - 55 mm, dimensi sakabéh 235 x 250 mm, ukuran panutup 180 x 190 mm, panto pas cocog ideally ka jenis kulit anu torek batan 15 KG sareng lebar taktak leutik batan 180mm aya.
  • 【4 arah panutup】 1.komplett kabuka 2. 3.nur lengkep ditutup kaluar atanapi 4.nur murni.
  • 【Bahan】 The ucing panutup dijieunna tina palastik awét ABS, cuaca-tahan jeung gampang pikeun ngabersihan.
  • 【Instalasi Mudah】 ieu piaraan panto keur tembok bata, panto kai, lawang tina cocok PVC, uPVC jeung logam jeung bisa jadi di lawang na tembok gaduh ketebalan tina 2 - 5 cm pipir dipasang.
  • 【】 Panutupanana Magnetic panto freewheeling Ieu pisan sepi tur, ku segel husus sarta konci panyalindungan optimum magnét ti Draf. Konci kaamanan nu diwangun-di baris mantuan anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun nu comings na goings kontrol sato Anjeun.
Bestseller Nr. 6
kotak litter Rotho Bailey ku tiung na panutup, plastik (PP), bodas / hideung, (x 55,5 40 38,7 x cm) ad
  • Cangkang: The cangkang of litter nyaeta badag tur jero, ku kituna ucing malah leuwih gede manggihan tempat gampang. panutup bisa dihapus pikeun gampang beberesih tina mangkuk.
  • Panutup: Dina panutup litter kotak panto na hiji filter karbon diaktipkeun ieu terpadu. Di luhur nyaéta cecekelan pikeun transpor.
  • Cat panutup: Alatan ayun - panutup ucing tiasa ngalakukeun bisnis maranéhanana matak ngaganggu. Catetan dina mangsa assembly yén panto geus aman dipasang supaya mékanisme ayun jalan.
  • Wincikan téknis: Ukuran (LxWxH) 55.5x40x38.7 cm | Beurat 1,3 kg | Warna hideung / bodas | palastik bahan / plastic (PP) salajengna varian selectable.
  • Pangiriman: 1 kotak x litter kaasup cap / panutup kalawan filter karbon aktif terpadu sarta agul Gunung on tukang.
Bestseller Nr. 7
TKOOFN piaraan mate 4 arah panto panto panutupanana ucing ucing panutup piaraan panto bébas-wheeling (White, S) tampilan
  • Bahan: ABS
  • lawang panutup: 152 146 mm x mm (5,9 "x 5,7")
  • Pigura luar: 198mm x 190mm (7,8 "x 7,5")
  • Kakuatan: 16 mm ( "0,6)
  • Nyaeta piaraan Anjeun kabébasan datang tur muka sakumaha anjeunna atanapi manehna hayang mibanda ucing ieu panutup nu boga sistem Ngonci 4-jalan
Bestseller Nr. 8
Rosewood 11029 Cat mate ucing panutup, badag tampilan, bodas
  • Cocog jeung ucing badag jeung anjing leutik (Yorkshire Terriers, Pekinese, Dachshund, jsb).
  • lebar liang diperlukeun: 210 mm
  • Jangkungna liang diperlukeun: 227 mm
tawaranBestseller Nr. 9
SureFlap piaraan flap torowongan flap, petunjuk bodas
  • Pikeun masang panto piaraan microchip SureFlap dina masonry
  • Manjangkeun torowongan cangkang piaraan ku 50 mm masing-masing
  • Naon waé ekstensi torowongan tiasa dihijikeun
tawaranBestseller Nr. 10
Sapi ucing Karlie Cat Mate sareng 4-way fastener, indikator bodas
  • Desain sirkular pikaresepeun katingal dina panto kai kitu oge sareng dina lawang glezed single / ganda kalayan ketebalan max. 30 mm utamina saé.
  • Diameter diaméterna: 223 mm

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...