volatility

0
4767

Naon teu volatility nu?

iraha volatility éta mangrupakeun rentang turun naek, nu muterkeun hiji peran penting dina perekonomian.
Kitu oge jaman nu rentang turun naek muterkeun hiji peran utama. kapangaruhan ku volatility harga jaminan, harga komoditi, ongkos dipikaresep atawa biasa silih dana. Ieu mangrupakeun kuantitas matematik, anu bisa ngarobah kana waktu. volatility mangaruhan jalma anu rék nyieun hiji investasi.

Saha, contona, hayang muka dana kudu nengetan ngembangkeun éta geus dicokot bulan panungtungan ieu. ongkos dipikaresep bisa ngarobah terus. Pikeun injeuman, nya eta biasana hal anu salah nangtukeun kapentingan ti mimiti. Tapi, meureun aya variasi. Utamana dina asuransi, laju suku ayeuna disaluyukeun taunan. Ku sabab eta sok penting tetep hiji panon on ongkos dipikaresep. Jalma anu hayang ogé bisa informed sakumaha ongkos dipikaresep geus behaved leuwih periode.

volatility nu muterkeun hiji peran utama dina dunya perbankan jeung anjeun ogé kedah ngawartosan ka pangaruh éta. The manajer bank swasta nyaeta jalma katuhu pikeun patarosan sapertos. Kisaran turun naek teu kudu badag teuing. volatility kudu salawasna dianggap di jéntré. salah No kedah naif jeung saukur nulis hal anu touted sakumaha alus. Mun isu anu hadir, mangka anjeun kudu ngabahas ieu leuwih langsung. Tapi nyaeta keur ngitung volatility keur mangsa nu bakal datang tur kamungkinan muka dana hiji. Sanajan nilai ieu teu teuing akurat, tapi bisa dipaké. Cai mibanda sahingga pasti clue sarta nyaho gancang naon nu nuju jadi meunang. Ieu bisa ditempatkeun pageuh rata. Nalika volatility, resiko salawasna muterkeun hiji peran utama. Salah teu kudu ninggalkeun nanaon kasempetan jeung ngajaga diri salawasna dina sakabéh arah. nilai Ieu kedah kituna ogé jadi terus reviewed sarta diteundeun dina pikiran. Jalma anu henteu weruh, kudu rada cicing jauh ti eta.

Tangtu, anjeun tiasa salawasna neangan informasi salajengna jeung panalungtikan. volatility penting di perbankan sarta ogé dianggap salaku aturan dina sakabéh transaksi. Mun anjeun kiwari batur anu hoyong pinjaman basajan, anjeun teu kudu salempang ngeunaan ngabogaan hal anu ngalakukeun. Sanajan kitu, eta pohara penting pikeun batur anu gawéna di perbankan, kanggo inpo tentang sumberdaya ieu. Maranéhanana ngomong ka gedé dana hiji fluctuates, beuki volatile éta. Anjeun kudu ngitung pisan upami Anjeun hoyong nyandak kaluar injeuman, atawa lamun heunteu asupkeun kana kontrak. Ku sabab eta sok penting sangkan janjian jeung manajer bank anjeun sorangan. Ieu bakal ngajelaskeun ngalaan pikiran rada yakin naon eta diperlukeun pikeun kalemahan. Anjeun salawasna kudu kasampak taliti tur henteu kedah ngan asup hal.

Ngan maranéhanana anu kakarék reread engké moal leungit kaluar. Paling mindeng éta telat nalika anjeun maca kontrak teu ngurus kalayan istilah tangtu. Ku sabab eta sok luyu, geus Ngalanglang di teuing sagalana ngajalankeun sarta pintonan. volatility nyaeta pikeun ngilangkeun, sanajan ngahaja. istilah ieu téh bagian penting tina Dana. Tapi salaku peminjam normal, teu masalah.

Tumbu patali:

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...